Tine Jensen (t.v.) og Lars Eia Kirkholm, ønsker Nina Caroline Omtvedt (midten) velkommen som ny produksjonsleder i JCP.

JCP henter fra NRK: – Jeg har drømt om å bli JCPer siden 2008

Nina Caroline Omtvedt er JCPs nye produksjonsleder.

Publisert

– Vi er strålende fornøyde med å ha Nina på plass. Hun har masse god erfaring i bagasjen, som både kunder og kollegaer kan glede seg til å se mer av. Vi gleder oss til å få henne inn i et stadig voksende filmteam, sier byråleder for PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm, i en pressemelding.

Byrået i Akersbakken har hentet inn Nina Caroline Omtvedt som ny produksjonsleder.

– Nina har vist en ordentlig god forståelse for bredden av film vi produserer, og vil hjelpe oss å håndtere den store etterspørselen vi har samtidig som vi ytterligere løfter film som produkt. Dette blir bra!, sier byråleder i JCP Event, Tine Jensen.

– Elsket bransjen

Omtvedt kommer fra NRK Underholdning, der hun har jobbet med produksjoner som LL35 Gaminghuset, Spellemann, og mockumentaryen Karpe: Ferdig, men ikke kom og tørk.

I bagasjen har hun en bachelor i journalistikk, med fokus på radio og TV, i tillegg til et års fordypning i film fra Montclair State University i New Jersey, der hun blant annet studerte produksjonsledelse.

– Jeg trodde jeg skulle lage dokumentarfilm, men startet tilfeldig med reklamefilm hos Fantefilm og bare elsket bransjen, sier Omtvedt.

Senere ble det Motion Blur, Flambert og Morgensterns filmavdeling som produsent. I tillegg har hun jobbet med underholdningsprogrammer, TV-serier, fiksjonsfilm og musikkvideo.

Et godt øye siden 2008

Omtvedt har lenge hatt et godt øye til JCP.

– Jeg var på min første JCP-fest i 2008, og oppdaget en ny verden. Etter det la jeg merke til fargerike camo-biler overalt, og drømte om å bli en JCPer.

Og da hun oppdaget at JCP hadde etablert sin egen filmavdeling tok hun selv kontakt.

– Jeg skrev litt kjepphøyt at de manglet en som meg og at jeg var interessert. Det endte i en samtale – og her er jeg nå. 15 år etter min første JCP-fest, gleder jeg meg over å kunne kalle meg JCPer. Og jeg gleder meg til første fest som fullblods JCP-ansatt!

Som resten av filmteamet i JCP, vil Omtvedt jobbe på tvers av hele JCP-familien, som i tillegg til PRAD også omfatter JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory.

Powered by Labrador CMS