– En sjanse jeg bare ikke kunne si nei til.

GlobalConnect Norge henter inn Christian Kamhaug

Blir ny Markeds- og kommunikasjonssjef.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det er alltid gøy å være med å skape noe nytt. GlobalConnect er en relativt ny merkevare i Norge, og vi har et behov for å øke vår synlighet, sier Christian Kamhaug i en pressemelding.

Han er påtroppende Markeds- og kommunikasjonssjef i GlobalConnect Norge, og tiltrer stillingen senest 2. mai.

– Denne utfordringen, sammen med muligheten til å bygge et eget team, var en sjanse jeg bare ikke kunne si nei til, fortsetter han.

Store vekstplaner

Kamhaug kommer fra en stilling i kommunikasjonsavdelingen i ingeniørselskapet Norconsult, og har tidligere erfaring som blant annet nordisk kommunikasjonssjef i Elkjøp og Head of Social Media i SAS.

GlobalConnect leverer fiberbasert datakommunikasjon og selskapet eier og drifter sitt eget landsdekkende fibernett i Norge, og har nylig signert store kunder som Power, Norges Bank og Vita.

– Med vårt landsdekkende fibernett er GlobalConnect den fremste utfordreren i bredbåndsmarkedet og har en sterk vekstambisjon. Vi er utrolige glade for å få Christian om bord slik at vi kan jobbe målrettet fremover, sier Administrerende direktør i GlobalConnect Norge, Charlotta Rehman i samme meldingen.

GlobalConnect eies av det svenske oppkjøpsfondet EQT.

Powered by Labrador CMS