F.v. Jørgen W. Bjerke, Christine Bakken og Eivind Hammer Myhre
F.v. Jørgen W. Bjerke, Christine Bakken og Eivind Hammer Myhre

Erfarne rådgivere inn på eiersiden i PR-operatørene: – Det er på overtid

Til sammen har de tre nye partnere 27 års erfaring i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

PR-operatørene begynner det nye året med tre nye partnere i byrået ved Jørgen W. Bjerke, Christine Bakken og Eivind Hammer Myhre. De tre blir også styremedlemmer i selskapet og skal bidra til at PR-operatørene fortsetter utviklingen fremover – faglig, sosialt og økonomisk, opplyses i en pressemelding tirsdag.

– Det er på overtid at Jørgen, Christine og Eivind kommer inn på eiersiden i PR-operatørene. Dette er noe som har vært på agendaen i en god stund og det er veldig hyggelig at vi nå har fått dette til, sier byråleder i PR-operatørene Petter Thorendahl.

Og legger til:

– Jeg gleder meg til å få denne gjengen inn i både partnerskapet og styret. De kjenner PR-operatørene godt, men samtidig er dette sterke personligheter med stor faglig integritet som vil bidra til å løfte selskapet ytterligere fremover.

– Byrålivet et ikke for alle

PR-operatørene var det første miljøet i Norge som rendyrket markeds-PR som et fagområde og arven står fortsatt sterkt i selskapet. Dette vil fortsatt være en viktig bærebjelke fremover, selv om bredden i tjenester selskapet tilbyr er under stadig utvikling.

– Det er med stor respekt for selskapets historie jeg går inn i denne rollen, men enda viktigere er veien fremover for PR-operatørene og her gleder jeg meg til å bidra mer og tydeligere fremover, sier seniorrådgiver, Jørgen Wilhelm Bjerke.

Rådgiver og prosjektleder, Christine Bakken, var heller ikke i tvil når denne muligheten dukket opp.

– Byrålivet et ikke for alle, det kan være krevende og uforutsigbart, men samtidig byr det på faglige og spennende utfordringer hver eneste dag. Å ta steget inn i partnerollen, gir meg ytterligere en mulighet til å sørge for at arbeidsdagen aldri blir kjedelig og at vi alltid leverer på topp for våre oppdragsgivere.

Kreativ leder, Eivind Hammer Myhre, sin tilbakekomst til selskapet på tampen av 2019, har selv under en pandemi, gitt PR-operatørene mange finaleplasser og gull i både norske og internasjonale konkurranser.

– Det er stor takhøyde og mulighetsrom i PR-operatørene til å tenke nytt og stort, selv i prosjekter med små budsjetter. Når jeg når tar steget inn i partnerskapet vil jeg ytterligere bidra til at kreativitet og nyskapning er på agendaen, til enhver tid, avslutter Hammer Myhre.

Powered by Labrador CMS