Kreatør i Per Høj, Christoffer Rontén.
Kreatør i Per Høj, Christoffer Rontén.

SOMMERPRATEN:

Christoffers sommerplan: ta toget rundt i Europa uten noen plan

Pris, vær og lyst bestemmer ruten.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Christoffer Rontén, kreatør i Per Høj, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Jeg skal nok gjøre det samme som jeg gjør hvert år: Ta toget rundt i Europa uten noen plan. Pris, vær og lyst bestemmer ruten, og ruten består av som regel av litt fjell, litt hav, noen småsteder og noen storbyer. Ellers skal jeg ha et møte om en kampanjeside med en utvikler, så da blir det et lite avbrekk i ferien. OG JO!! Jeg skal prøve å komme meg til København og møte kollega Mads Rønold (med flere). Ser på ham som en venn i tillegg til en kollega.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Nå spør du vanskelig, KOM24! Men her har du ett: En sommer startet en kamerat og jeg øse-båt-bedrift på sommerhytta (ikke TV-programmet). Et godt sommerminne businesswise. Ikke bare regnet det en del den sommeren, men vi hadde også en solid merkevareplattform med payoffen «Fort øst når det har pøst».

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Solo-is.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Jeg synes Sondre Røe som regissør lager veldig mye bra, og tror ikke det stopper med det første. Ellers så har jeg tenkt til å trøkke til litt etter ferien, så kaaaanskje meg og.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– IKEA og TRY med verdens største lobørste. Morsom, enkel og sjarmerende!

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Lag masse, for da kommer du til å gjøre masse feil og det lærer du masse av. 

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Amazing race eller Tjukkholmen. Jeg tror jeg hadde gjort det bra i begge. I tillegg setter jeg pris på reiser. Både fysisk og mental forflytning. 

Powered by Labrador CMS