Daniel Nilsson

Europower henter Daniel Nilsson som ansvarlig for partnersalg

– Med Daniel med på laget ligger alt til rette for at vi skal nå lykkes med ambisjonen om å omsette for 24 millioner i 2024.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser energibransjen som den heteste og mest spennende bransjen å jobbe i om dagen og i tiden framover. Veldig inspirert av hva gjengen i Europower fått til så langt og på måten de tenker nytt, kreativt og offensivt for å skape vekst, sier Daniel Nilsson i en pressemelding.

Den 2. januar starter Daniel Nilsson som ansvarlig for partnersalg i energiavisen Europower. Han kommer fra stillingen som byrå- og partneransvarlig i Eniro.

Nilsson går inn på nysalg av årsavtaler for annonsørinnhold, med spesielt fokus på IT- og programvareselskaper som ønsker vekst i bransjen fornybar energi, som nettopp er arenaen der Europower har vært til stede i mange år.

Han får også ansvaret for å følge opp energibyråene som skal bistå Europowers annonsører med byråtjenester.

– Norsk næringsliv går usikre tider i møte. Og det er når det stormer at smidige aktører som Europower har best forutsetninger for å skyte fart og vokse ytterligere. Derfor er det svært gledelig at vi nå kan ønske Daniel Nilsson velkommen med på laget, sier Chul Christian Aamodt, kommersiell leder i Europower i pressemeldingen.

Aamodt har tidligere gått ut i media og uttalt at den kommersielle avdelingen han leder har som ambisjon å tredoble omsetningen i løpet av tre år. Prosjektet har fått navnet 24/24.

– Med Daniel med på laget ligger alt til rette for at vi skal nå lykkes med ambisjonen om å omsette for 24 millioner i 2024, sier Aamodt.

Europower er eid 2/3 av mediekonsernet NHST Media Group AS, med søsterselskaper som blant annet Dagens Næringsliv, Upstream, Trade Winds og Recharge.

Powered by Labrador CMS