– Det er ikke hver dag man får være med å ta en startup til en scaleup, så dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.
– Det er ikke hver dag man får være med å ta en startup til en scaleup, så dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.

imove ansetter ny kommunikasjonssjef

Henter fra konsulentselskapet CompEdge i Oslo.

Publisert

I forbindelse med at imove satser i Europa, ansetter de Jordan Symonds som ny kommunikasjonssjef. Hun kommer fra CompEdge i Oslo, hvor hun har vært Kreativ Leder og Partner.

­–Jeg møtte gründeren og CEO Hans Kristian Aas gjennom jobben, og ble veldig begeistret over både menneskene og teknologien som imove har utviklet. Etter å ha snakket lenge med Hans Kristian overbeviste han meg om å bli med på imove sin reise videre. Det er ikke hver dag man får være med å ta en startup til en scaleup, så dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Symonds i en pressemelding onsdag.

Perfekt match

Hun er opprinnelig fra Maine i USA og har blant annet studert kommunikasjon ved Florida Tech og en Master i design i Firenze, før hun endte opp i Norge.

Skal etablere imove i Europa

­–Jordan er en helt perfekt match for oss, sier gründer og CEO Hans Kristian Aas. Hennes tro på betydningen av en sterk merkevare og hvordan vi skal bygge denne videre både innenfor B2B og B2C er akkurat det vi trenger nå.

Nå skal merkevaren utenfor Norden og etableres oss i sju andre europeiske land, med Tyskland som en av de store satsingene.

– Med Jordans hjelp skal vi sørge for at merkevaren oppfattes likt på tvers av alle landegrenser, sier Aas.

Det Bergensbaserte oppstartsselskapet startet i 2018, som et innovasjonsprosjekt mellom startupfabrikken NEW og bilforhandleren Frydenbø. I dag har imove både tjenester for bilabonnement og SaaS.

Powered by Labrador CMS