Dag Fedøy blir ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen.
Dag Fedøy blir ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen.

Dag Fedøy ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen

Starter i jobben 1. august.

Publisert

– Vi lever i en tid hvor demokrati og menneskerettigheter er under press. Helsingforskomiteen er et viktig kompetansemiljø og en toneangivende aktør som bidrar til å fremme menneskers rettigheter og sikre rommet for sivilsamfunn over hele Europa og det tidligere Sovjetunionen. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med jobben som kommunikasjonssjef og kunne bruke min kompetanse, erfaring og engasjement i arbeidet for å fremme rettferdighet og frihet for alle, sier Fedøy til sin nye arbeidsgivers nettsider.

Helsingforskomiteen måtte ut på jakt etter ny kommunikasjonssjef etter at det ble kjent at Emil André Erstad er ansatt i en nyopprettet stilling som kommentator i Vårt Land.

Dag Fedøy er medieviter og kommer fra jobben som seniorrådgiver for politikk og kommunikasjon i Digni, en paraplyorganisasjon for utviklingsarbeidet til kristne organisasjoner. Tidligere jobbet han i en årrekke som kommunikasjonsrådgiver for KrFs stortingsgruppe.

– Vi gleder oss til få Fedøy på plass som ny kommunikasjonssjef. Han har en spennende og solid bakgrunn som kan gi viktige bidrag til vårt arbeid for å sikre gjennomslag for menneskerettigheter i norsk utenriks- og nasjonal politikk, sier generalsekretær Geir Hønneland til egne nettsider.

Powered by Labrador CMS