Lasse Thomassen går fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Dyrevernalliansen for å nå bli kommunikasjonsrådgiver i Den norske Helsingforskomité.

Ny kommunikasjonsrådgiver i Den norske Helsingforskomité

– Nå er det menneskerettighetene som skal reddes.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Lasse Thomassen går fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Dyrevernalliansen for å nå bli kommunikasjonsrådgiver i Den norske Helsingforskomité.

Det skriver Den norske Helsingforskomité på sine egne nettsider.

– Jeg er så takknemlig for å få muligheten til å kjempe for demokrati og menneskerettigheter sammen med gjengen i Helsingforskomiteen. Alle har fått med seg at det skjer urovekkende ting rundt om i verden som truer demokratiet. Det å få være med på å kjempe skulder mot skulder med aktivister for menneskerettigheter er noe jeg har drømt om siden ungdomsskolen. Vi må vise at vi ikke tar demokratiet vårt og rettighetene våre for gitt, sier Thomassen.

Erfaren innholdsprodusent

Thomassen har drevet mye med innholdsproduksjon av alle slag tidligere, og brenner for å formidle de viktige historiene på en levende og nær måte. Han har tidligere reist rundt i verden for å dokumentere disse, og ser frem til nye reiser når dette igjen blir mulig.

Thomassen har også tidligere skrevet masteroppgave om menneskerettigheter på UiO, og har vært med på å starte opp organisasjonen lightup Norway, som jobber med å forebygge menneskehandel. Han har også svært solid erfaring fra fundraisingsarbeid.

– En av de dyktigste jeg vet om

Kommunikasjonssjef Emil André Erstad har er glad for å ha fått en ny kollega på laget.

– Lasse Thomassen er en av de dyktigste kommunikasjonsfolkene jeg vet om. Jeg gleder meg til å se han i aksjon for å sikre større folkelig engasjement rundt det viktige arbeidet vi gjør for demokrati og menneskerettigheter, sier Erstad til deres nettsider.

Powered by Labrador CMS