Erling Eriksen i Norstat AS.
Erling Eriksen i Norstat AS.

Norstat kjøper DMA Research A/S

– Tilfører Norstatgruppen økt produksjonsevne og ekspertise.

Publisert

– Vi har fulgt DMA tett de siste årene og har latt oss imponere over kvalitet, vekst og resultat, sier Erling Eriksen, konsernsjef i Norstat, i en pressemelding.

Analysebyrået Norstat har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i DMA Research A/S (DMA). Oppkjøpet av DMA Research AB ble fullført mandag 31.mai. Etter oppkjøpet vil Norstat-gruppen være representert i 12 europeiske land, med mer enn 170 fast ansatte og 1500 deltidsansatte intervjuere.

– Oppkjøpet tilfører Norstatgruppen økt produksjonsevne og ekspertise. Samtidig er det er helt i linje med vår strategi; å vokse på den eksisterende posisjonen som innovativ høykvalitets datainnsamler og skape Europas ledende aktør innen denne bransjen, sier konsernsjef Eriksen i pressemeldingen.

Norstat er i dag ledende på datainnsamling for markedsundersøkelser og meningsmålinger i Nord-Europa. Selskapet har siden etableringen i Norge i 1997 videreutviklet virksomheten, og gradvis utvidet sin geografiske tilstedeværelse. Utover Danmark, Sverige, Finland og Norge, er selskapet per i dag representert i Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Polen og Estland, Latvia og Litauen. I Danmark har Norstat - etter oppkjøpet av DMA - tre kontorer, i København, Odense og Århus.

Powered by Labrador CMS