Einar Fanneme får sjefsstilling i IKT-Norge.
Einar Fanneme får sjefsstilling i IKT-Norge.

Fra olje til IKT-Norge: Einar blir kommunikasjonssjef

– Da muligheten hos IKT-Norge dukka opp, kunne jeg ikke la den gå ifra meg, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Einar Fannemel blir ny kommunikasjonssjef i IKT-Norge, opplyser selskapet i en melding.

– Det er hvordan vi evner å ta i bruk og legge til rette for ny teknologi som avgjør hvorvidt vi løser de store utfordringene samfunnet står overfor, sier Fannemel i meldingen.

Han mener det byr på store muligheter for interesseorganisasjonen som organiserer i overkant av 400 IKT-bedrifter i Norge. Som kommunikasjonssjef skal han ha ansvar for kommunikasjonsstrategi og gjennomføring i IKT-Norge.

– Jeg har allerede rukket å bli kjent med svært kompetente kollegaer som er eksperter på ulike områder innen IKT-faget. Det er en takknemlig kommunikasjonsoppgave å jobbe med folk som har en lidenskapelig interesse for fag og formidling. Vi har et veldig godt utgangspunkt for å bli en enda mer synlig aktør i disse spørsmålene.

Fannemel har flere års kommunikasjonserfaring fra oljeindustrien, først bransjeorganisasjonen Norsk olje og gass, så Lundin Energy Norway. Erfaringer fra en industri som har lykkes på mange områder gjennom historien, både økonomisk og politisk, tror Fannemel vil være nyttig for å øke synligheten og gjennomslagskraften for IKT-Norge.

– Jeg hadde ingen planer om å forlate et veldig fremoverlent og suksessfullt selskap som Lundin, men da muligheten hos IKT-Norge dukka opp, kunne jeg ikke la den gå ifra meg, sier han videre i samme melding.

Powered by Labrador CMS