Eli Marie Stavlund
Eli Marie Stavlund

Fete Typer styrker laget og henter fra Oculos

Fete Typer styrker sitt team på kommunikasjon

Publisert Sist oppdatert

Fete Typer, byrået som jobber med strategisk kommunikasjon, design og digital utvikling, styrker sitt team på kommunikasjon, og har ansatt Eli Marie Stavlund som ny kommunikasjonrådgiver.

Hun har bred erfaring i kommunikasjonsfaget og flere års arbeidserfaring fra byråsiden.

– I Eli har vi funnet en solid og faglig dyktig person som vi gleder oss til å jobbe sammen med. Jeg er stolt av at Fete Typer tiltrekker seg dyktige folk som henne, sier Mette Brekke-Hansen, daglig leder i Fete Typer, i en pressemelding tirsdag.

Stavlund har utdannelser innen markedsføring, kommunikasjon og ledelse fra BI/NMH, og har over ti års erfaring med kommunikasjon og markedsføring. Hun er sterk på både merkevarebygging, strategisk rådgivning, konsept- og idéutvikling samt innhold.

– Jeg er helt sikker på at dette er riktig person for oss, sier Brekke-Hansen.

Falt for kundeporteføljen

Selv sier Stavlund at det var nettopp visjonen til Fete Typer; Vi utfordrer den opplagte løsningen, som fikk henne til å ta kontakt.

– Visjonen resonnerte med meg umiddelbart, da det å ikke la seg begrense i arbeidet mot å nå kundens mål er noe jeg prissetter høyt. Da tror jeg også vi kommer frem til de beste løsningene.

Men det var kundeporteføljen og folka som fikk henne til å takke ja.

– Fete Typer har en kundeportefølje som gir arbeidet en større mening. Og så er de jo ikke bare fete typer, men også fine folk som jeg gleder meg skikkelig til å jobbe sammen med.

Blant kundene finner vi blant andre NTB, Coop, Norad, Store Norske, Statkraft, Riksantikvaren, Blå Kors, Aker ASA, Apotekforeningen, Viken Fylkeskommune og Universitetet i Oslo.

Eli kommer fra stillingen som strategisk rådgiver og konseptutvikler i Oculos, og tiltrer i sin nye stilling 1. oktober.

Powered by Labrador CMS