Fra venstre: Tom Marius Kittilsen (CEO/ Kreativ leder), Daniel Fahre (regissør/partner), Emma Thorén (reklameprodusent)

Fenomen skal satse på reklame og kommersielle oppdrag

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fenomen ansetter Emma Thorén som produsent til deres splitter nye satsingsområde innen reklame og kommersielle oppdrag.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Emma Thoren har jobbet mange år innen TV produksjon som produsent og utviklingssjef før hun tok veien videre til reklamebyrå som in-house produsent både i Anorak og NORD DDB.

Skal bygge ny avdeling

I NORD DDB sto Emma som produsent for kampanjen Stjel våre Ansatte for kunden McDonalds, som høstet flere priser både nasjonalt og internasjonalt.

– Det å nå ha erfaring fra både TV og reklamebyrå har gitt meg masse faglig kompetanse samtidig som det har gitt meg en bedre forståelse for mediebransjen i sin helhet. Jeg tenker det er viktig i en bransje som er i konstant utvikling. Så med masse erfaring og opplevelser rikere gleder jeg meg til å ta fatt i et nytt spennende kapittel sammen med Fenomen. Og spesielt det å bygge opp en splitter ny reklameavdeling sammen med masse bra, engasjerte og dyktige folk, sier hun i pressemeldingen.

Talentsatsing

Tom Marius Kittilsen sier at det er hovedsakelig to grunner til at Fenomen nå satser på innenfor reklame- og kommersiell filmproduksjon ved å ansette en selvstendig produsent.

– For det første så liker vi å utfordre og utvikle oss som selskap ved å gjøre litt kortere prosjekter som det reklamefilm-produksjon er. For det andre er dette også en talentsatsing for oss. Vi ønsker å bli kjent med flere nye regitalenter. Da er et reklamesamarbeid en utmerket bli-kjent- arena, sier Kittilsen.

Fenomen har allerede et av Norges største regitalenter i stallen i Rådebank-regissør Daniel Fahre. Fahre vant hele 7 Gullruter for dramaserien om rånerne i Bø, deriblant for Beste Regi. Fahre tar følge med regissør Tobias Grønvold. Grønvold vant nylig Gull i The International Content Marketing Award for en serie filmer gjort for Civita sammen med Geelmuyden Kiese.

Powered by Labrador CMS