NHO-direktør Peter Markovski blir partner i Storm Samfunn

Publisert Sist oppdatert

– Jeg liker utfordringer, og jeg liker rollen Storm-huset har tatt som en utfordrer i kommunikasjonsbransjen. Med de planene Storm Samfunn har for vekst fremover, gleder jeg meg til å bygge byrået videre sammen med Julie og Zaineb, sier Peter Markovski i en pressemelding.

Når Markovski går inn i Storm Samfunn, er det godt under et år siden selskapet ble lansert som et søsterbyrå til Storm Communications.

Lang erfaring fra avis

Fra før er Zaineb Al-Samarai og Julie Remen Midtgarden partnere. Med seg på eiersiden har de blant andre Petter Stordalen.

Peter Markovski har tung leder- og kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Som kommunikasjonsdirektør har han hatt det øverste ansvaret for NHOs kommunikasjonsaktiviteter, og vært en del av NHOs ledergruppe.

Før NHO var Markovski tolv år i Aftenposten. Der jobbet han som skrivende journalist, og som utenrikssjef og redaksjonssjef. I NHO jobbet han tett med både norsk næringsliv og myndigheter i håndteringen av pandemien.

I Storm Samfunn skal han jobbe med politisk og strategisk kommunikasjon.

– Alle selskaper og organisasjoner påvirkes av rammebetingelser, og alle bør ha et bevisst forhold til rammebetingelsene sine. Hvordan bruker man kommunikasjon, og hva er riktig tidspunkt å komme inn i en beslutningsprosess på? Hvem er viktige beslutningstakere? Her håper jeg å kunne bidra med gode råd basert på erfaringen min fra både pressen og NHO, fortsetter han.

Daglig leder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden, sier i pressemeldingen at hun er veldig fornøyd med å ha sikret seg Markovski.

Skal stå på egne ben

– Han har sittet i ledelsen i NHO i den største krisen vi har hatt for norske bedrifter, og kjenner de politiske prosessene svært godt fra tiden i NHO. I tillegg har han jobbet i pressen og har dyp kjennskap til hvordan journalister og redaksjoner jobber og tenker. Det er kompetanse som svært mange selskap vil dra nytte av.

Storm Samfunn ble startet opp i 2021 som et søsterbyrå til Storm Communications. Storm, men fra nyttår står selskapet helt på egne ben.

– Vi går inn i et år vi har store forventninger til. Vi skal rekruttere flere ansatte, og vi skal jobbe med mange utfordrende og spennende prosjekter. Det økonomiske målet vårt er å doble årets omsetning. Nå leter vi etter flere dyktige rådgivere som har lyst til å gjøre en forskjell for kundene våre, avslutter Midtgarden.

Powered by Labrador CMS