Fra venstre: Sindre Beyer ( styreleder i TRY Dig), Kaare Øystein Trædal (Daglig leder TRY Dig) og Erfan Zadeh (ny kommersiell direktør i TRY Dig)Click to add image caption

Shortcut-topp til TRY Dig

TRY Dig har ansatt Erfan M. Zadeh som kommersiell direktør i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Hans bakgrunn, kunnskap og energi vil være et viktig løft for oss i TRY Dig, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal i en pressemelding.

Erfan M. Zadeh var blant de første ansatte i Shortcut, som nå er et av Nordens ledende selskaper på apputvikling. De siste årene har han vært kommersiell direktør i selskapet samt sittet i den norske ledergruppen.

– Det er mange som kan tilby teknologi, men alt for få tilbyr teknologi sammen med kreativitet - det er her det store potensialet ligger i fremtiden, sier Zadeh.

– Jeg ser frem til å bruke min erfaring og spisskompetanse fra app-bransjen til å bistå kundene av TRY-huset. Fremtiden handler om å kunne levere verdi fra A-Å til sine kunder, sier Zadeh i pressemeldingen.

TRY Dig ble startet i august 2020 som et selskap innen digital handel og tjenesteutvikling. I dag er de 70 ansatte med kontorer i Norge og Latvia.

– Etter pandemien har mange sett hvor avgjørende gode digitale kundeopplevelser er, og styrken som ligger i få tannhjulene innen teknologi, markedsføring og kundeforståelse til å gå i hverandre. Erfan har bred erfaring med å jobbe med store kunder med tydelige mål og er en profil som passer TRY Dig veldig godt videre på vekstreisen, sier Trædal i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS