Espen Teigen har fått ny jobb.
Espen Teigen har fått ny jobb.

Espen Teigen er ny kommunikasjonssjef i Steen og Sønn Engineering

Tidligere Nettavisen-journalist og Frp-spinndoktor har fått ny jobb, melder Journalisten.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Nettavisen-journalist Espen Teigen har fått ny jobb etter skandalen der det ble kjent at han lånte penger av kilder, skriver Journalisten.

– Jeg har blitt kommunikasjonssjef i et selskap som heter Steen & Sønn Engineering. De eier blant annet andeler i en hel del grønne prosjekter, sier han til Journalisten.

Overfor avisen anerkjenner han ironien i at en tidligere Frp-spinndoktor skal jobbe med grønne prosjekter. Han har tidligere vært rådgiver for Sylvi Listhaug.

– Det blir veldig annerledes. Jeg synes det er virkelig spennende med helt ny teknologi som løser ting på en helt ny måte. Vi jobber blant annet med flere start ups og det er noe helt annet enn politikken og Stortinget for eksempel.

Han sier til Journalisten at han ikke kan si at han er ferdig for godt som journalist.

– Jeg har egentlig vært journalist siden jeg var liten, helt fra jeg lagde min egen avis i fjerde klasse som het Stokmobladet. Og jeg er vokst opp i redaksjonslokalene med faren min som var journalist. Det er rart for meg å tenke at jeg aldri skal være det igjen.

Tidligere i år ble det kjent at den tidligere Nettavisen-journalisten, Espen Teigen, har lånt penger fra to kilder.

Dagbladet meldte også at han har lånt penger av politikere og rådgivere på Stortinget - mens han var Nettavisen-journalist.

Etter dette varslet Nettavisens sjefredaktør, Gunnar Stavrum, at de ville gjøre en full gjennomgang av Teigens produksjon av artikler.

Det ble ikke funnet ytterligere bindinger i gjennomgangen.

Powered by Labrador CMS