Tor-Erik Moen, Anne Julie Saue, og Robert Robertsen. Bildet er tatt på High Camp Vatnahalsen som ble arrangert nå i helgen (14.-17. mars).

Nytt Event-team på plass hos Fri Flyt

Henter fra Red Bull og Møre Folkehøgskole.

Publisert Sist oppdatert

Fri Flyt fortsetter å vokse og styrker derfor sitt Event-team. 

Tor-Erik Moen er ansatt som Prosjektleder Event, og Robert Robertsen er ansatt som Prosjektleder og markedskoordinator. 

– Robert og Tor-Erik har begge lang fartstid fra de relevante miljøene, og med deres kompetanse og lidenskap er vi nå rigget for en sterkere event satsing i årene som kommer, sier Anne Julie Saue, daglig leder og ansvarlig redaktør i Fri Flyt, i en pressemelding.

Moen kommer fra ti år på Møre Folkehøgskole, der han jobbet som lærer i friluftsbaserte fag.

– Mine fag var ski, sykkel, klatring og surfing. Jeg jobbet også mye med organisering av event og turer i innland og utland med store grupper. Dette er viktige erfaringer jeg tar med meg inn i jobben som prosjektleder på event, sier Moen.

Robertsen kommer fra Red Bull, der han jobbet som distriktsansvarlig selger.

– I forhold til eventporteføljen så jobber vi oss nå gjennom vårt første år som ny duo, og tar til oss all den læringen vi kan. Vi ønsker å jobbe mer på tvers av eventer enn det som har blitt gjort før, og spille på hverandres styrker, sier Robertsen og legger til:

– Vi legger også mye fokus på evaluering av de ulike eventene våre, slik at vi får den riktige innsikten til å ta gode avgjørelser fremover.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS