Viktoria Stensrud (til høyre) og Martine Moflag i NPG Event.

NPG Event henter to nye prosjektledere

NPG Event ansetter Viktoria Stensrud og Martine Moflag.

Publisert

Både Stensrud og Moflag har bakgrunn fra både festivaler, startups og corporate. Nå er de begge ansatt som prosjektledere i NPG Event.

– Vi har store ambisjoner for vår eventavdeling, og disse nye tilskuddene er en integrert del av vår strategiske satsning. NPG har en unik tjenesteportefølje i Norge, og vi er lidenskapelig opptatt av å skape verdifulle merkevareopplevelser for våre kunder, sier NPG Event-leder, Knut Erik Dahle i en pressemelding.

Med kundeportefølje bestående av alt fra store industrikonsern og foreninger til internasjonale organisasjoner og scaleups, kreves ekspertise innenfor en rekke områder. 

Viktoria og Martine utmerket seg blant flere hundre søkere til prosjektlederstillingene, skriver NPG selv.

– Min lidenskap og grunnen til at jeg trives så godt i event-bransjen, er magien av å se mennesker møtes og muligheter skapes. I møte med NPG kjente jeg sterkt på at her var det gode muligheter og mennesker, sier Viktoria Stensrud.

– NPG har en skikkelig solid fartstid i bransjen, men er ikke redd for å til å tenke nytt, stort og internasjonalt. Magefølelsen sa bra folk, takhøyde og et ordentlig kreativt miljø», fortsetter Martine Moflag.

Viktoria Stensrud har tidligere jobbet hos Offpiste og NOSLEEPTILLBROOKLYN, der hun blant annet jobbet med Palmesus og fokuserte på å maksimere utbyttet av sponsoratene.

Martine Moflag har erfaring som spenner seg på tvers av corporate, event og startups. Coronaviruset brakte Martine tilbake til Norge etter en rekke år i blant annet Amsterdam og København. Hun har i mange år vært gründer innen opplevelsesbasert markedsføring/proptech og kommer nylig fra et engasjement som Event Manager hos PwC med fokus på employer branding. 

Powered by Labrador CMS