Fjordkraft-sjef Magnar Øyhovden gjør endringer i ledergruppen. Nye medlemmer er produktsjef Renate Larsen (t.v.) og markedssjef Sara Vabø.

Disse to går inn i Fjordkraft-ledelsen

Sara Vabø (32), leder for markedsavdelingen i privatmarkedet, og Renate Larsen (40), leder for produkt og tjenesteutvikling i privatmarkedet, er nye medlemmer av ledergruppen i Fjordkraft AS.

Publisert Sist oppdatert

Sara Vabø (32) ble ansatt som markedssjef for privatmarkedet 1. juni i år og blir nå en del av ledergruppen hos landets største strømleverandør, med tittelen markedsdirektør. 

Hun kom fra stillingen som produkteier og teamleder digital vekst i Sparebanken Vest. Tidligere har hun jobbet som digital markedssjef samme sted og i Sbanken med markedsføringsstrategi, salg og annonsering.

Det andre nye medlemmet i ledergruppen for Fjordkraft Privat er Renate Larsen (40). Hun leder produkt- og tjenesteutvikling i privatmarkedet. 

Hun er utdannet jurist fra UiB og har hatt ulike roller i Fjordkraft siden 2011, blant annet som konseptutvikler og produktsjef for strøm.

– Tidligere har markedskommunikasjon og produktutvikling vært ivaretatt samlet. Endringen sikrer at kundens stemme blir enda bedre hørt og sett i sammenheng med markedskommunikasjon, produkt- og tjenesteutvikling, forteller Fjordkraft-sjef Magnar Øyhovden i en pressemelding.

Ledelsen i Fjordkraft AS består i tillegg til Sara Vabø, Renate Larsen og Magnar Øyhovden av følgende: Petter Sevel, ansvar for salg, Irene Fauskanger, ansvar for kundeservice og Ole Johan Langenes økonomi/ forretningsutvikling.

Fjordkraft AS eier Fjordkraft Mobil AS, 61 % eierandel, Telia har 39 % eierandel. Fjordkraft startet opp mobilvirksomhet i 2017.

Powered by Labrador CMS