Hanne Grønsund, markedssjef i Flekkefjord Sparebank
Hanne Grønsund startet i jobben som markedssjef i Flekkefjord Sparebank 1. november.

Hanne Grønsund ansatt som markedssjef i Flekkefjord Sparebank

– Stolt av å bli en del av teamet

Publisert

Hanne Grønsund er ansatt som markedssjef i Flekkefjord Sparebank.

– Vi er i vekst og ser frem til å videreutvikle vår posisjon og vår sterke merkevare. Vi er i den forbindelse svært glade for at Hanne har takket ja til rollen som vår neste Markedssjef, sier administrerende banksjef, Heidi Nag Flikka i en pressemelding.

Grønsund får ansvaret for markedskommunikasjon. Dette innebærer digital kommunikasjon, innholdsmarkedsføring, sosiale medier, sponsor og arrangement, samt forvaltning av bankens visuelle profil.

Hun flyttet hjem fra Sverige med familie i fjor sommer. Hun har en bred og variert bakgrunn og kommer nylig fra en rolle som rådgiver ved sykehuset i Flekkefjord. 

I årene før det jobbet hun ved den norske ambassaden i Stockholm med ansvar før økonomi og administrasjon. Grønsund er utdannet journalist og litteraturviter, og brenner for kommunikasjon.

– Jeg er stolt av å bli en del av teamet i Flekkefjord sparebank. Jeg har selv vært kunde i banken siden jeg var liten og fulgt utviklingen fra sidelinjen. Jeg opplever banken som både moderne og fremtidsrettet, samtidig som den har klart å beholde den fine kontakten med kundene, sier Grønsund.

Powered by Labrador CMS