Sebastian Otterhals og Martin Apenes i WergelandApenes
Sebastian Otterhals og Martin Apenes i WergelandApenes

WergelandApenes kupper GK-talent

Etter tre år i Geelmuyden Kiese går Sebastian Otterhals til WergelandApenes.

Publisert

1. februar startet Sebastian Otterhals i jobben som rådgiver i WergelandApenes.

Han kommer fra Geelmuyden Kiese sin avdeling for politikk og myndighetskontakt, og har arbeidet særlig innen fagområder som helse, energi og reiseliv. 

Han har vært både kundeansvarlig og prosjektleder for flere store selskaper og merkevarer. I 2023 representerte han også Norge i Cannes Young Lions PR.

– Sebastian har stått høyt på ønskelista vår, og vi er veldig tilfredse med at han endelig er om bord. Han kommer til å jobbe med kunder i krysset mellom offentlig virksomhet og næringslivet, sier byråleder Martin Apenes i en pressemelding.

Han beskriver Otterhals som en mann med nese for strategi, teft for politikk og sier han har et velutviklet talent for å skape merverdi for kunden.

– WergelandApenes har alltid vært kjent som et strategisk byrå, men jeg ble virkelig overbevist gjennom rekrutteringsprosessen. Kombinasjonen av dyktige kollegaer, spennende kunder og et høyt faglig nivå gjorde at valget føltes veldig riktig, sier Otterhals.

Han har i tillegg erfaring fra politikk som folkevalgt, tillitsvalg og ansatt i Unge Høyre og Høyre. I dag er Otterhals kommunestyrerepresentant i Bærum og er 1. nestleder i lokallaget. 

– De siste årene har jeg sett hvordan politikk kan skape muligheter for næringsliv, men også hvordan manglende politisk oversikt og dårlig kommunikasjon kan skade bedrifter og bransjer. Det nytter ikke å komme inn i siste liten. Skal man bli sett og hørt må man jobbe strategisk og langsiktig, sier Otterhals.

Powered by Labrador CMS