Bendik Thun (27) og Sebastian Otterhals (27) vant Young Lions PR.
Bendik Thun (27) og Sebastian Otterhals (27) vant Young Lions PR.

Bendik og Sebastian skal til Cannes i Young Lions PR

Juryen mener duoen har de beste forutsetninger for å forsvare Norges ære i den internasjonale finalen.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er stort! Nå gleder vi oss til å representere Norge i Cannes og prøve oss mot de andre landene. Målet er å ta med gullet hjem i kofferten, sier Sebastian Otterhals i en pressemelding.

Sammen med partneren Bendik Thun vant han den norske finalen i Young Lions PR.

Young Lions er verdens største kommunikasjonskonkurranse og gir Norges største PR-talenter en unik mulighet til å måle krefter mot hverandre og mot talenter fra resten av verden.

Abelia og CAPA er arrangør, mens briefen i år kom fra Flyktninghjelpen. Briefen handlet om hvordan skape oppmerksomhet rundt verdens glemte kriser, og støtte til menneskene som rammes av disse.

Makker Bendik sier det var en spent GK-duo som ventet på juryens avgjørelse.

– Vi hadde en god følelse etter å ha vært hos juryen, men vi ante jo ikke noe om hva de andre teamene hadde levert. Så stemningen på kontoret var enorm da vi fikk vite at vi hadde vunnet, sier Bendik Thun.

Juryleder Marius Meltvedt i Abelia er imponert over nivået i konkurransen.

– Årets bidrag holdt gjennomgående et svært høyt nivå, og vi er sikre på at mange av teamene kunne hevdet seg i Cannes. Til slutt tok Bendik og Sebastian en fortjent seier, med sitt nytenkende og smarte konsept. Ideen deres svarte godt på briefen, og hadde i tillegg et bonuselement ved at den også adresserte en norsk samfunnsutfordring, sier Meltvedt.

Den internasjonale PR-konkurransen avholdes i Cannes 20-22. juni.

− Vi har stor tro på at Sebastian og Bendik kommer til å levere sterkt i Cannes i juni. De beviste for oss at de både er strategiske, kreative og står stødig ved sin idé. Vi ønsker dem lykke til i den internasjonale konkurransen, sier Julie Broholm Nielsen, Cannes Lions representant ved CAPA

Årets jury bestod av Ina Eines (Flyktninghjelpen), Torstein Bae (Flyktninghjelpen), Karoline Åfløy (TRY Råd) Morten Lervaag Jacobsen (Hill+Knowlton), Jule Broholm Nielsen (CAPA) og Marius Meltvedt (Abelia).

Powered by Labrador CMS