Minnesota Brand Agency styrker laget ytterligere og har nå ansatt Benedicte Unhjem Johansen som ny merkevarerådgiver.
Minnesota Brand Agency styrker laget ytterligere og har nå ansatt Benedicte Unhjem Johansen som ny merkevarerådgiver.

Benedicte Unhjem Johansen går til Minnesota

Den tidligere Fuel-partneren blir ny merkevarerådgiver i Minnesota Brand Agency.

Publisert

Unhjem Johansen har hatt sentrale roller i flere ulike både medie -og reklamebyråer og var senest partner og strategisk rådgiver i Fuel Reklamebyrå.

Tidlig i januar ble det kjent at Fuel hadde gått konkurs og at restene ble kjøpt opp av Involve.

Men ikke alle ble med videre og blant dem er Benedicte Unhjem Johansen som når har meldt overgang til Minnesota Brand Agency.

– Jeg ønsker å jobbe med fremoverlente og dyktige folk og det forstod jeg umiddelbart at fantes hos Minnesota. Når de i tillegg har sterkt fokus på kulturbygging og det ryktes om at det er et spesielt bra sted å jobbe – ja da var jeg ikke i tvil om veien videre, sier hun i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet med kunder som Bama, KLP Eiendom (Fornebu S, Glasmagasinet), Diplom Is, Salmon Brands, Orkla og Selvaag.

– Benedicte´s ankomst markerer et betydelig tilskudd til vår familie og det er med glede vi ønsker henne velkommen, sier Byråleder Christina Øverland Engelsen. 

Minnesota Agency er spesialisert på det de kaller «Corporate Brand Communication», og jobber tett med ledelsen i en rekke bedrifter for å styrke små og store merkevarer.

Byrået er et resultat av at Minnesota i fjor slo seg sammen med reklamebyrået McCann Oslo og de grafiske designerne i April Design.

Powered by Labrador CMS