Kaja Kirkerud er ny seniorrådgiver for kommunikasjon i Virke.
Kaja Kirkerud er ny seniorrådgiver for kommunikasjon i Virke.

Kaja Kirkerud går fra TV 2 til Virke

Etter å ha bekledd ulike roller i TV 2 de siste ti årene starter Kaja Kirkerud som seniorrådgiver for kommunikasjon i Hovedorganisasjonen Virke.

Publisert

Kirkerud er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda, og kommer fra jobben som redaksjonssjef for nyheter på TV2.no. Hun har tidligere vært både reporter og reportasjeleder i samme mediehus. 

Nå er hun ansatt som seniorrådgiver for kommunikasjon i Virke. 

– Virke er en utrolig spennende arbeidsplass. Organisasjonen er en solid og viktig samfunnsaktør, og Virkes arbeid betyr mye – for veldig mange. Jeg gleder meg til å bli en del av en organisasjon som er spekket med ypperste fagkompetanse på svært mange områder, sier Kirkerud i en pressemelding.

Virke er handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjonen i Norge, og har omkring 25 000 medlemsvirksomheter.

– Jeg ble trigget av at Virke satser stort på kommunikasjonsarbeidet, og jeg ser frem til å jobbe tett med hele organisasjonen i den videre posisjoneringen av Virke i norsk samfunnsliv. Jeg gleder meg til at flere skal få øynene opp for våre medlemmenes uvurderlige bidrag til sysselsetting, verdiskaping og bærekraftig utvikling, sier Kirkerud. 

Kommunikasjonssjef i Virke, Scott Engebrigtsen er glad for å ha nysigneringen på plass. 

– Kaja kommer inn med en journalistisk teft og bred kunnskap om det norske medielandskapet. Det vil definitivt styrke vårt kommunikasjonsarbeid, og sikre at våre medlemmers interesser blir lyttet til i ordskiftet, sier Engebrigtsen. 

Powered by Labrador CMS