Trond Gudbrandsen (til venstre) og Lars Olav Thunæs i Leonborg reklamebyrå.
Trond Gudbrandsen (til venstre) og Lars Olav Thunæs i Leonberg reklamebyrå.

Trond Gudbrandsen er ny byråleder i Leonberg reklamebyrå

Tidligere administrerende direktør for Synsam og Werksta blir byråleder.

Publisert

Trond A. Gudbrandsen blir ny byråleder i Leonberg reklamebyrå i Sarpsborg. Det skriver de i en pressemelding.

– I over 25 år har jeg skapt resultat- og omsetningsvekst for selskaper i Oslo. Nå er det region Østfold som står for døren, sier Gudbrandsen.

– Vi er svært fornøyde med å få Trond sin kapasitet og faglige styrke med på laget, og gleder oss til veien videre med å utvikle strategisk reklame som bidrar til vekst for virksomheter i regionen, sier gründer og partner Lars Olav Thunæs. 

Gudbrandsen har bodd i Fredrikstad i over 14 år, og ser nå muligheter for å bidra til vekst i regionen, som inkluderer Moss, Fredrikstad, Sarpsborg, Indre Østfold og Halden. 

Når muligheten i Leonberg reklamebyrå dukket opp, var han ikke i tvil. Thunes-brødrene har drevet reklamebyrå siden midten av 80-tallet. 

Deres tilnærming til faget og kunder inspirerte Gudbrandsen, som selv har store vekstambisjoner fremover for byrået i Sarpsborg.

– Leonberg reklamebyrå kommer til å stille de brysomme spørsmålene. Det er vi sikre på at vil gi en kvalitativt sterkere løsning, som er mer grundig, bedre fundamentert og sikrer leveranse på markedsføringens knallharde fremtidige krav.

– Jeg er veldig stolt over å ha fått tilliten til å jobbe med dette kompetente teamet i Leonberg reklamebyrå, og jeg ser frem til å lede teamet som gjennom utnyttelse av samlet kompetanse skal sikre vekst i regionen, sier Gudbrandsen.

Powered by Labrador CMS