Grunde Myhrer studerer Medier og kommunikasjon ved Oslo Met.

Reality-kjendis Grunde ønsker seg jobb i kommunikasjonsbransjen: – Det er alltid noe nytt å lære

Er streng med hva han publiserer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det var et enkelt studievalg ettersom interessen alltid har vært der. Jeg synes det er viktig å holde meg oppdatert, og ønsker å jobbe i en bransje med stor utvikling og tempo.

Det sier Grunde Myhrer, for mange kjent fra Paradise hotel, Skal vi danse og Camp Kulinaris til KOM24.

–Det er alltid noe å lære

Han studerer nå Medier og kommunikasjon ved Oslo Met, der han straks er ferdig med det andre året.

Han var svært fornøyd med å studere i fjor, da alt stengte ned, og oppdrag enten ble utsatt eller avlyst.

– Jeg ønsket mer faglig kunnskap og påfyll av det teoretiske til å bygge videre på de erfaringene jeg allerede har, forklarer han. Det er alltid noe nytt å lære, og særlig innenfor medier og kommunikasjon der det skjer noe nytt hele tiden.

Ung og edru

Allerede som tolvåring bestemte han seg for å bli avholds. Og for tre år siden begynte han å reise rundt med foredraget «Ung og edru». Et foredrag som deler erfaringer og svarer på spørsmål om alkoholbruk, og ikke en streng pekefinger mot de som velger å drikke alkohol.

– Det er absolutt ikke et forsøk på å fortelle unge folk at de ikke skal, eller ikke burde drikke alkohol, sier Myhrer. Men jeg håper jeg bidrar til å gjøre dem mer bevisst i valgene sine, og at det er lettere for dem som ikke vil drikke å bli respektert for valgene sine.

Når han holder foredrag og snakker til et ungt publikum, tror han det er viktig å være åpen og ærlig når han kommuniserer for å tydeliggjøre budskapet sitt.

– Det er viktig å snakke et språk de forstår med ord og uttrykk de kjenner igjen. Jeg prøver å forstå hvordan de tenker, og legger meg på samme linje. Det er viktig å ikke «bruke» opp budskapet, slik at de blir lei og mister interessen.

Han er alltid veldig bevist på hva han publiserer.

– Det er ikke alt som bør publiseres

– Jeg prøver å tenke langsiktig før jeg poster og legger ut bilder. Det er ikke alt som bør publiseres, og det er viktig å tenke seg om et par ganger før det havner på nett, sier Grunde Myhrer.

Han har mange unge følgere på Instagram, og sier han er svært bevisst hva han kommuniserer gjennom egne kanaler.

– Det er ikke alt som skal publiseres, og jeg ønsker heller ikke å havne i situasjoner som kan misforstås eller skape unødvendig støy og kritikk. Mads Hansen skal slite med å finne noe «å ta meg på», sier han lattermildt.

Han prøver å fremme en sunn og naturlig livsstil, og tenker nøye gjennom tilbudene han mottar, og om de passer hans profil.

– Jeg ser mange som takker ja til veldig mye og kanskje styres mest av penger. Det er viktig å kunne stå innafor det man faktisk promoterer.

Powered by Labrador CMS