Tvillingsøstrene innrømmer at de har «justert» og gjort det de omtaler som «unødvendige redigeringer» på enkelte av sine Instagrambilder.

Pressesjefen i TV 2 reagerer på influensernes bilderedigering: – Det er helt åpenbart at bildene er tuklet med

Fremover skal TV 2 gjøre endringer i rutiner for influenser-bilder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Pressesjefen i TV 2 sier influenserne Vita og Wanda Mashadi har manipulert bilder fra «Kompani Lauritzen» og postet på sosiale medier.

Dahl viser til et bilde fra realityprogrammet som Wanda Mashadi har publisert på sin egen Instagram.

Det skriver VG.

– Det er helt åpenbart at bildene er tuklet med. De er ikke bare redigert, de er manipulert. Her er det åpenbart fjernet og endret på ting i ansiktet, sier pressesjef i TV 2, Jan–Petter Dahl til VG.

PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 forteller at kanalen fremover vil gjøre endringer i rutinene når skal sende ut pressebilder som skal brukes av profiler i sosiale medier

På bildet som Mashadi har publisert på sin egen Instagram-konto, er hennes kjeve- og hakeparti annerledes enn slik det ser ut på det originale pressebildet. Det vises også til et bilde der det hevdes at Vita har gjort endringer på et annet pressebilde.

Vita og Wanda Mashadi var to av 14 kjendiser som deltok i den første sesongen av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen».

Tvillingsøstrene innrømmer at de har «justert» og gjort det de omtaler som «unødvendige redigeringer» på enkelte av sine Instagrambilder.

– Det stemmer at de to bildene som vises til her er blant de få vi har redigert. Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage dette og innrømme at det var galt og at det naturligvis ikke skal gjenta seg, svarer Mashadi-søstrene i en e-post til avisen.

TV 2 forteller at de nå fremover vil gjøre endringer i rutinene når skal sende ut pressebilder som skal brukes av profiler i sosiale medier, og at det skal gis beskjed om at når man får tilsendt bilder, så skal ikke de tukles med.

Powered by Labrador CMS