Daglig leder i Horn & Co, Frederik Horn og Maria Benestad.

Horn & Co har hentet Maria Benestad fra Spalt PR

Forlater det svenskeide byrået etter sju år.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Planen var å ansette én PR-rådgiver, men etter en grundig prosess endte Horn&Co opp med to kandidater som utfylte hverandre. På nyåret startet Rebecca Goodchild etter at hun la ned Teige & Goodchild, og i starten av april begynte Maria Benestad som PR-rådgiver i Horn & Co.

– Istedenfor å velge en, tok vi sats og ansatte begge. Maria har en erfaring og en pågangsvilje det var umulig å stå imot. I tillegg har hun solid erfaring med bruk av influensere, noe vi merker økt etterspørsel etter, sier daglig leder Frederik Horn i en pressemelding.

Grenseløse muligheter

Benestad kommer fra det svenskeide byrået Spalt PR, hvor hun har vært daglig leder de siste sju årene.

– Jeg ser fram til å bli en del av et bredere fagmiljø. Det er skikkelig flinke og inspirerende folk i Horn & Co som det blir gøy og ikke minst lærerikt å jobbe sammen med. At vi er et nettverksbasert byrå og en del av kompetansehuset Layer gir grenseløse muligheter, og det vil jeg være med på, sier hun i samme melding.

I Spalt PR har hun bygget et team som har spesialisert seg på markeds-PR for flere store internasjonale merkevarer som Stokke, The North Face og Aesop.

– Jeg beundrer vekststrategien til Layer, som også gjenspeiler seg i Horn & Co med flere nyansettelser de siste månedene. Derfor føles det helt riktig å gripe denne muligheten nå, selv om det var rart og litt trist å forlate min utvidede familie i Spalt.

– Å vokse krever hardt arbeid

Med ansettelsene av Goodchild og Benestad satser Horn & Co ytterligere på PR, samtidig som de er i rute til å nå budsjettet for året.

– Å vokse krever hardt arbeid og ikke minst fokus på eksisterende kunder. Her tror jeg vi har lyktes, samtidig som vi har hatt god utvikling på newbizarbeidet, avslutter daglig leder Horn.

Frederik Horn startet Horn & Co ble startet i januar 2020, og teller i dag seks personer, samt at de har blitt en del av kompetansehuset Layer. Kompetansehuset består også av Hensikt, Stellar Consulting, Sail, Solution og Caulis.

Horn & Co jobber bl.a. med kunder som TheVIT, A-Møbler, Packline, Pfizer, Collagen Plus, Showbie og Proteket.

Powered by Labrador CMS