Kristian Hvilen er glad for å ha ansatt Tonje Lavik.
Kristian Hvilen er glad for å ha ansatt Tonje Lavik.

Rud Pedersen henter helsepolitisk rådgiver fra Frp

– Tonje og Rud Pedersen er en perfekt match.

Publisert Sist oppdatert

– Min er erfaring og styrke ligger i triangelet politikk, kommunikasjon og helse. Det er denne miksen jeg tar med meg inn til Rud Pedersen og kundene, sier Tonje Lavik (25) til KOM24.

Hun går nå fra fra Stortinget som helsepolitisk rådgiver for Fremskrittspartiet til Rud Pedersen-gruppen.

Lavik har de siste tre årene vært kommunikasjonsrådgiver for FrPs Stortingsgruppe og fra 2019 også vært helsepolitisk rådgiver for Stortingsgruppen. I Rud Pedersen blir hun del av det største rådgivermiljøet for helsepolitikk og -kommunikasjon i Norge.

– Vi jakter hele tiden etter nye tanker og nye løsninger for å oss og kundene våre – Tonje har gjennom prosessen vist en egen evne til å forstå feltet og tenke nytt og konstruktivt rundt «verktøykassa» vår, sier Kristian Hvilen til KOM24.

Hvilen sier at helsefeltet har siden starten vært viktig for Rud Pedersen og er et felt som har vokst år etter år.

– Vi besitter i dag den tyngste kompetansen på området innen vår bransje. Når vi nå skulle utvide teamet grunnet økt etterspørsel var det viktig å finne en ny kollega som kunne møte oss både faglig og som person. Tonje og Rud Pedersen er en perfekt match, mener han.

Rud Pedersen Public Affairs Norway er en del av Rud Pedersen-gruppen. I Norge har selskapet 24 ansatte, i tillegg er flere seniorrådgivere tilknytte byrået. Blant annet er tre tidligere helseministere i Norge seniorrådgivere i Rud Pedersen.

Rud Pedersen-gruppen er Nord-Europeisk byrå som er spesialisert på myndighetskontakt (Public Affairs). Selskapet startet i Sverige i 2003 og har nå nærmere 300 ansatte i åtte land.

Powered by Labrador CMS