Gunnar Larsen
Gunnar Larsen

Gunnar Larsen blir sjef for myndighetskontakt og politisk kommunikasjon i GK

Har med seg erfaring fra byrå og Stortinget.

Publisert Sist oppdatert

Gunnar Larsen er fra ansatt som seniorrådgiver og leder for public affairs-teamet i Geelmuyden Kiese.

Det melder byrået i en pressemelding.

Larsen kommer fra stillingen som direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter med ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt, hvor han har jobbet de siste 14 årene.

– Jeg gleder meg stort til å kunne bidra til den videre utviklingen sammen med offensive eiere og dyktige kolleger i Norge, Danmark og Sverige, sier Larsen i pressemeldingen.

– Vi lever i krevende og svært usikre tider. Derfor er det viktigere enn noen gang at dialogen mellom våre folkevalgte, næringslivet og organisasjonslivet er tillitsskapende og løsningsorientert. For å lykkes med dette og bidra til at de politiske beslutningene blir best mulig, er det viktig med solid samfunnsforståelse og tydelige og faktabaserte budskap, sier Larsen.

Larsen har vært aktiv politiker i Høyre i mange år, og har jobbet som rådgiver for Høyres stortingsgruppe. Han har også jobbet i fem år som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller (i dag BCW). Han er utdannet siviløkonom fra NHH.

– Vår tilnærming til samfunns- og myndighetskontakt er analytisk, metodisk og basert på mange års beste praksis og Gunnars solide erfaring vil være svært verdifull for kundene våre, sier Severin Roald, administrerende direktør og partner i GK Norge i pressemeldingen.

Larsen tiltrer som leder for myndighetskontakt og politisk kommunikasjon fra 1. mars. Byrået hentet i høst inn to nye PA-rådgivere: seniorrådgiver og eks-GKer Øyvind Olufsen og rådgiver Kjartan Sverdrup.

Powered by Labrador CMS