Haakon Sørvik har skiftet jobb fra Møre-Nytt til Norwegian Group.
Haakon Sørvik har skiftet jobb fra Møre-Nytt til Norwegian Group.

Haakon Sørvik ansatt som kommunikasjons­ansvarlig i Norwegian Group

– Jeg ser fram til å bidra til å styrke selskapets posisjon.

Publisert Sist oppdatert

– Det er veldig spennende å jobbe med kommunikasjon og markedsføring for en så stor lokal bedrift, og det er ikke mange som vet at vi har blitt nærmere 350 ansatte. Dermed blir jobben å få flere til å vite om oss og arbeidet vi gjør, sier Sørvik i en pressemelding.

Sørvik har mer enn 10 års erfaring innen kommunikasjon og PR, både fra studier og tidligere arbeid.

Han kommer fra en stilling som markedskonsulent i Møre-nytt hvor han har vært de siste to årene. 

Norwegian Group har nærmere 350 ansatte. Konsernet spesialiserer seg på multidisipline tjenester som tilkomstteknikk, inspeksjon, vindturbiner, betongrehabilitering, stillas og bemanning.

– Jeg ser fram til å bidra til å styrke selskapets posisjon ved hjelp av en strategisk og effektiv kommunikasjon, sier han.

Han vil jobbe tett med ledelsen og andre nøkkelpersoner i selskapet for å sikre at kommunikasjonen er koordinert og effektiv og at den støtter selskapets overordnede mål. 

– Med sin omfattende erfaring innen kommunikasjon og PR, vil han være en uvurderlig ressurs for selskapet. Vi er glade for at han har valgt å bli en del av vårt dedikerte team, og vi er sikre på at hans strategiske tilnærming og ekspertise vil bidra til å styrke vår posisjon i markedet, sier Kay Ove Johansen, konsernleder i Norwegian Group i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS