Hege Wullum er ansatt til å lede konsulentselskapet Waken inn i en ny vekstfase.

Næringslivstopp blir daglig leder i konsulentselskap

– Vi skal fortsette å styrke oss på rådgivning innen digitale kundeopplevelser og gode CRM- løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Konsulentselskapet Waken tilbyr rådgivning innen digitale kundeløsninger og implementering av CRM systemer. Nå opplyses det i en pressemelding om at Hege Wullum er ansatt til å lede selskapet inn i en ny vekstfase.

Wullum kommer fra stillingen som direktør for utvikling, økonomi og administrasjon i Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter.

I tillegg har hun lang erfaring fra ulike roller i mediebransjen.

– 2021 blir året der vi forventer betydelig vekst og gjør større strategiske grep . Å få inn en ressurs som Hege, med sitt nettverk, markedsforståelse, kommersielle og administrative kompetanse, er etter min vurdering nøkkelen for at Waken skal lykkes med sin offensive strategi, sier partner og styreleder leder Anette Wærsten i meldingen.

-Jeg er imponert over det gründerne Anette Wærsten og Kristine Kjenes har fått til siden oppstarten 2015 og er stolt over skulle bidra med å videreutvikle selskapet. Jeg gleder meg til å være delaktig i å sette ut i livet vårt ambisiøse mål om 30 prosent vekst, sier Wullum og legger til:

– Vi skal fortsette å styrke oss på rådgivning innen digitale kundeopplevelser og gode CRM- løsninger som gir våre kunder økt inntjening, fornying og bærekraftige systemer. I tillegg gleder jeg meg til å utvikle nye forretningsområder sammen med gründerne og alle ansatte i selskapet.

Wullum tiltrådte stillingen 1. mars.

Powered by Labrador CMS