F.v. Byråleder Tommy Stiansen, prosjektlederne Heidi Audne, Maria Gammelsæter og Sara Morling, og teamleder Joachim Breen.
F.v. Byråleder Tommy Stiansen, prosjektlederne Heidi Audne, Maria Gammelsæter og Sara Morling, og teamleder Joachim Breen.

Trippelsignering for Retail Factory

Melder om vanvittig fart og flere ansettelser gjennom året.

Publisert

Retail Factory går snart inn i sitt tredje driftsår og selskapet teller nå et tosifret antall faste ansatte.

– Vi har en vanvittig fart om dagen, og da er det jo fantastisk at vi klarte å lande tre rivende dyktige prosjektledere nærmest samtidig, sier byråleder Tommy Stiansen.

Han sikter allerede mot flere snarlige ansettelser.

– Absolutt, vi har allerede noen prosesser på gang, så vi kommer til å vokse ytterligere gjennom året.

Tjuvstartet i våres

De tre prosjektlederne er Sara Morling, Maria Gammelsæter og Heidi Audne.

-Maria og Heidi har akkurat kommet inn dørene, mens Sara tjuvstartet litt og kom inn tidligere i våres. Nå føles det fantastisk å endelig ha hele trekløveret samlet.

Retail Factory

  • Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory.
  • Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Morling har totalt 15 års erfaring fra ulike selskaper og kategorier innenfor retail, og hun har jobbet med både marketing, PR, innkjøp og salg.

– Med Sara får vi inn faglig tyngde og masse godt humør. I tillegg vil hennes brede erfaring komplementere resten av gjengen her på en svært god måte, mener Stiansen.

Morling gleder seg til å bruke all relevante erfaring.

– Her får jeg mulighet til å bruke mye av det jeg kan og ikke minst får jeg mulighet til å utvikle meg ytterligere, i et selskap i sterk vekst. Det merker jeg trigger noe voldsomt.

Beriker totaliteten

Gammelsæter kommer fra Visma, hvor hun de seneste årene har jobbet som prosjektkoordinator.

– Da jeg så Retail Factory søkte etter prosjektledere var jeg rask med å kaste meg over mac`en. Jeg har virkelig latt meg imponere over hva denne gjengen har oppnådd. I tillegg er det en skikkelig bra gjeng som jobber her, så dette må jo bare bli en innertier, sier hun.

Audne, kommer fra rollen som Commercial Coordinator i Elkjøp Nordic.

– Jeg har hatt gleden av å følge Retail Factory fra kundesiden. Nå skal jeg endelig få sitte med på andre siden av bordet. Det blir selvsagt veldig annerledes, men det er en reise jeg ser skikkelig fram til å være med på.

Byråleder Stiansen er storfornøyd med trioen.

– Vi har sikret oss tre personer med ulik bakgrunn og erfaring. At alle i tillegg har noe ved seg som selskapet ikke har fra tidligere, beriker selvsagt totaliteten av kompetansen og erfaringen til selskapet.

Powered by Labrador CMS