Mattias Sturesson er ansatt som kommersiell leder for hjemleveringer i Helthjem.
Mattias Sturesson er ansatt som kommersiell leder for hjemleveringer i Helthjem.

Mattias (36) er ansatt som ny kommersiell leder i Helthjem

– Det er et privilegium og få ansvaret for videreutvikling av tjenester som så stor andel av Norges befolkning har et forhold til og benytter seg av.

Publisert Sist oppdatert

Leveringsselskapet Helthjem har ansatt Mattias Sturesson (36) som ny kommersiell leder for hjemleveringer, opplyses det om i en pressemelding fra selskapet.

Sturesson kommer fra rollen som «Country Manager for E-commerce» i logistikkselskapet Collicare, der han i løpet av få år har bygd opp hjemleveringssatsingen fra null til flere titalls millioner kroner i omsetning.

– Jeg gleder meg til å starte i Helthjem. Det mest interessante innen netthandel er den kontinuerlige og raske utviklingen som er i bransjen. Det som før var «premium», er nå standarden - og her er Helthjem helt i front av utviklingen. Det er et privilegium og få ansvaret for videreutvikling av tjenester som så stor andel av Norges befolkning har et forhold til og benytter seg av, sier han i meldingen.

Daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Lunde Angen, gleder seg over den nye ansettelsen.

– Jeg er stolt og takknemlig for at vi klarer å tiltrekke oss et talent som Mattias. Han har bevist høy gjennomføringsevne og han passer perfekt. Vår levering er unik, fordi vi er de eneste som tilbyr dette hjem før frokost både hverdager og helg - over hele Norge. Nå skal vi forbedre verdiforslaget, og jeg gleder meg til at Mattias skal stå i spissen for dette, sier Angen i samme melding.

Powered by Labrador CMS