F.v. Pernille Svartveit, Emily Korslund Brewer, Ida Vesteng Mathisen, Vilde Cathea Normann, Emilie Christine Moan, Pia Arntsen, Kristin Berendina Stenersen, Maria Straumsnes Reppen, Ida Kvarv Guldvog og Kristine Sletvold, utgjør det nye styret i Kommunikasjonsforeningen Student Trondheim.

Nytt styre i Kommunikasjons­foreningen Student Trondheim

Det ferske styret som ledes av Ida Kvarv Guldvog, ønsker å skape større synlighet for kommunikasjonsfaget i studentbyen.

Publisert

Nylig fikk Kommunikasjonsforeningen Student Trondheim på plass sitt nye styre, som skal bidra til å ivareta de som utdanner seg, eller har interesse for kommunikasjonsfaget.

I Trondheim består studentlaget av ti studenter fra NTNU, og skal ledes av Ida Kvarv Guldvog, og nestleder Maria Straumsnes Reppen.

Angret seg

Styreleder Guldvog ble først kjent med Kommunikasjonsforeningen da hun studerte i Oslo.

– De som går samme master som meg, men i klassen over, var med i styret i fjor og søkte etter nye styremedlemmer. Siden jeg studerte i Oslo har jeg hørt om Kommunikasjonsforeningen og studentlaget der, men ikke tatt del i det selv. Det angret jeg litt på, så når jeg fant ut at Trondheim har et eget studentlag tenkte jeg at dette var noe jeg måtte søke på!

Guldvog tar en master i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi på NTNU, og er klar for den nye rollen.

– Som styreleder blir det min oppgave å delegere og komme med gode innspill til kommunikasjonsansvarlige og arrangementansvarlige.

Sammen med nestleder Reppen, har de fordelt ansvarsområdene seg imellom. Nestlederen tar ansvar for alt innen arrangementer, og Guldvog skal fokusere på alt det kommunikasjonsfaglige. Hun vil også ha det overordnede ansvaret.

– Dette inkluderer både det administrative i studentlaget og som kontaktperson med hovedstyret og lokallaget. Andre arbeidsoppgaver er å delta på styremøter med lokallaget i Trøndelag, planlegge våre styremøter og søke om midler, for eksempel til de ulike arrangementene vi skal ha.

Utfordrer seg selv

Styrelederen trives med ansvar og har tidligere vært russepresident.

– Jeg liker å ta på meg ansvar og synes det er gøy å kunne være med fra start til slutt. Samtidig er det spennende å ha mye å gjøre.

Ved siden av masteren og styrevervet for Kommunikasjonsforeningen, er Guldvog også med i Pressestyret som pressekoordinator i UKA (Kulturfestival av, og for studenter), og programtillitsvalgt for studiet.

Hun synes det er viktig og gøy å utfordre seg selv, og synes så langt at det ikke er noe problem å sjonglere rollen som styreleder i tillegg til de andre rollene og masteren.

– Alle som er med i styret går i samme klasse som meg – noe som gjør det veldig enkelt å planlegge møter, og det går fint å kombinere ved siden av studiet ettersom jeg har så mange flinke med i styret som hjelper til med det meste.

Skal skape synlighet

Guldvog tok en bacehlor i PR og kommunikasjon på Kristiania i Oslo, og har hatt noen jobber innenfor kommunikasjonsbransjen som PR-intern hos Mindshare. Hun starter snart i ny jobb som innholdsprodusent i Trondheim.

Hun synes det er viktig å utvide nettverket sitt, både i det private og det faglige, og tenkte at et verv i Kommunikasjonsforeningen ville passe bra bra.

– Samtidig tar jeg en master som er ganske teoretisk, gjorde at jeg ønsket å ha noe ved siden av studiet som kunne gi meg litt mer erfaring.

Nå håper det nye styret at de kan skape større synlighet i Trondheim når det kommer til kommunikasjonsfaget.

– Vi har et ønske om å kunne gi studenter som studerer eller er interessert i kommunikasjon ulike kurs for å kunne ha noe mer håndfast når de skal inn i en jobb. Samtidig som det blir en sosial arena for studenter.

Powered by Labrador CMS