Henning Børve Figenschou går fra rollen som byråleder til å ta over som daglig leder for hele Kommunikasjonshuset Involve.

Involve omorganiserer - ny byråleder, ny daglig leder og nytt lokale er på plass

Kommunikasjonshuset Involve har gjort store endringer i organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Økt ordretilgang og flere nye prosjekter har ført til at kommunikasjonshuset Involve har gjort noen vesentlige endringer i organisasjonen, opplyses det om i en pressemelding.

– Stolt

Koronapandemien førte til store utfordringer for hele bransjen, men Involve opplyser at det har vært et godt tilsig av nye kunder og prosjekter, noe som førte til at regnskapet endte i pluss og nesten 100 millioner i omsetning. For å møte både økt ordreinngang og bli enda bedre rustet for fremtiden, har de nå gjennomført en «strategisk viktig omorganisering i selskapet».

Øyvind Nedrelid, som også er på eiersiden i byrågruppen, har ledet gruppen de siste årene. Han går videre opp som styreleder og skal jobbe videre med de mer langsiktige strategiene for gruppen.

Henning Børve Figenschou går fra rollen som byråleder til å overta Nedrelids rolle som daglig leder for hele Kommunikasjonshuset Involve.

- Involve-gruppen ble startet allerede i 1995 og siden 2005 har jeg fått være med å utvikle familieselskapet til den gruppen vi er i dag. Ved å serve våre kunder med hardt arbeid og godt håndverk har selskapet hatt god vekst, og jeg er stolt av å kunne overlevere lederskapet for alle de 44 medarbeiderne våre til en ny ledelse, sier Nedrelid i meldingen.

Den nye byrålederen er tidligere strategisk rådgiver og konseptutvikler, Chris Kirkemo. Han begynte i byrået før jul.

-Samtidig skal mitt og eiernes fokus videre være å utvikle oss sammen med våre kunder og forvalte ressursene våre på en god måte. Jeg gleder meg til å lede selskapet videre som arbeidende styreleder med fokus på forretningsutvikling, og er sikker på at Henning og Chris, sammen med resten av våre dyktige kollegaer, kommer til å videreutvikle gruppen på en god måte, sier Nedrelid.

Henning Børve Figenshcou, Øyvind Nedrelid og ny byråleder Chris Kirkemo på plass foran de nye lokalene til Involve i Bestumstubben 11.

Nye kontorer

Tidligere har byrået holdt til på Skøyen, men ettersom lokalene er blitt for små flyttet de 1. mars hele kommunikasjonshuset til nye og større lokaler i Bestumstubben.

– Vi vokser, noe som betyr at vi trenger mer funksjonelle lokaler som stimulerer til å jobbe enda bedre på tvers av avdelingene. I løpet av det siste året har vi fått fem nye fjes inn i Involve – og vi kommer til å bli flere, så det sier seg selv at vi måtte ha mer plass, forklarer ny daglig leder Figenschou.

- Involve skal være mer offensive og tydeligere i sin kommunikasjon eksternt. Denne omorganiseringen vil gjøre oss bedre rigget til vekst og mer operative, forteller Figenschou videre.

- De 2 årene jeg har jobbet som byråleder har gitt meg en svært god mulighet til å bli godt kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i Involve, eierfamilien og kundene våre. Jeg er stolt av å kunne videreføre eiernes verdier og kultur i videre utvikling av gruppen. Dette gjøres ikke av en person, men av alle som jobber i Involve – i fellesskap.

Ny byråleder Chris Kirkemo ser flere muligheter, og ser frem til den nye rollen i byrået.

– Involve Advertising og PR har allerede jobbet tett sammen de siste årene, nå ser vi fruktene av dette. Vi ser at markedet ønsker kommunikasjonstjenester på tvers av flere disipliner og kanaler. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med et sterkt faglig miljø og utvikle menneskene og byrået videre.


Powered by Labrador CMS