Mali A. Arnstad har fått jobben som Senior Communication Manager i Kongsberg Satellite Services i Tromsø

Mali skal jobbe for verdens ledende kommersielle satellittsenter

– Jeg var klar for fast jobb, og ikke i tvil om at dette var den rette jobben for meg.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kongsberg Satellite Services i Tromsø(KSAT) har ansatt Mali A. Arnstad som Senior Communication Manager. KSAT er verdens ledende kommersielle satellittsenter med base i Tromsø, og utvikler og leverer data, informasjon og tjenester basert på satellitter

– Jeg hadde lyst til å jobbe med varierte kommunikasjonsoppgaver i en stor organisasjon, og den muligheten får jeg her. KSAT holder på med veldig mye spennende, i hele verden, og det er utrolig interessant å få innsikt i. I tillegg er det mye potensiale for kommunikasjon, så vi bygger opp et helt team.

Sattelitssenter jobber opp mot både et norsk og internasjonalt publikum i flere kanaler. Arnstad skryter av det nye arbeidsmiljøet, noe som er viktig for henne. Et høydepunkt så langt er løpingen de har hver fredag kl. 11.

– Jeg forventer at jeg får ta del i alt som foregår på kommunikasjonssiden, og at jeg kommer til å lære mye. Læringskurven på feltet er veldig bratt, jeg visste for eksempel ingenting om satellitter eller antenner før jeg begynte her.

Som Senior Communication Manager skal hun ha ansvar for internkommunikasjon, samtidig som hun skal være redaktør både på intern og ekstern web.

– I tillegg skriver jeg pressemeldinger og innhold på nett, og lager innhold for våre sosiale kanaler. Vi har lansert nye nettsider, og det var veldig spennende. Det involverte store deler av organisasjonen. Siden jeg er ny, synes jeg alle oppgavene er spennende, det er så mye å sette seg inn i!

Arnstad går fra en femåring jobb som konsulent i et kommunikasjonsbyrå hvor hun jobbet med blant annet Kongsberg Satellite Services i Tromsø.

– Jeg var klar for fast jobb, og ikke i tvil om at dette var den rette jobben for meg.

Powered by Labrador CMS