Marte Lundgaard blir ny markeds- og kommunikasjonssjef i SAL Navigation.

Marte Lundgaard går over til kommunikasjonsbransjen 

Nyhetsankeren tok sluttpakke og sluttet i TV 2 etter 16 år. Nå er hun på plass i sin nye jobb.

Publisert

SAL Navigation har ansatt den tidligere nyhetsankeren Marte Lundgaard som ny markeds- og kommunikasjonssjef. 

– Takknemlig for at mine svenske sjefer henter inn mitt tabloide hode for å bygge posisjon og synlighet som markedsførings- og kommunikasjonssjef for svenskeide SAL Navigation, skriver hun på Facebook. 

Forlot TV 2

Lundgaard har hatt en lang karriere i TV 2, hvor hun har jobbet både som reporter, live-reporter og nyhetsanker. Hun var med på å bygge opp TV 2 Nyheter siden starten av TV 2 Nyhetskanalen i 2007.

I desember 2023 bestemte Lundgaard seg for å ta sluttpakke etter 16 år i kanalen.

Dette kom etter en periode med omfattende kutt i TV 2, hvor flere profiler valgte å forlate kanalen. 

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække uttalte i den forbindelse til M24 at det var trist at Lundgaard sluttet, og roste henne som en dyktig og kjent profil for seerne.

Styrker markedsposisjonen

Nå ser Lundgaard frem til nye utfordringer i SAL Navigation. Hun vil ha ansvar for selskapets overordnede markedsstrategi og gjennomføring av denne.

– Synlighet i næringslivet er viktigere enn noen gang, og jeg ser frem til å bruke min omfattende bakgrunn innen media og kommunikasjon til å bygge merkevareautoritet og oppnå nye nivåer av suksess i det maritime markedet, sier Lundgaard i en pressemelding på deres nettside.  

Johan Fjäder, CCO i SAL Navigation, sier:

– Martes ekspertise vil være avgjørende når vi utvider vårt globale fotavtrykk og leder satsingen mot bærekraftige fremskritt innen maritim teknologi. Som markeds- og kommunikasjonssjef vil hun veilede vår strategiske kommunikasjon for å navigere nye horisonter og sette nye standarder i bransjen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS