Administrerende direktør i Utleiemegleren Forvaltning, Vibecke Lyse Augdal og kundeansvarlig hos PR-operatørene, Jørgen Wilhelm Bjerke.
Administrerende direktør i Utleiemegleren Forvaltning, Vibecke Lyse Augdal og kundeansvarlig hos PR-operatørene, Jørgen Wilhelm Bjerke.

Utleiemegleren leier inn PR-operatørene

Skal bidra til å løfte fram arbeidet meglerbedriften gjør for leie- og utleiemarkedet rundt om i landet.

Publisert

Etter en byrårunde falt valget til utleiemeglingsspesialisten Utleiemegleren, på PR-operatørene. Og den siste måneden har de sammen jobbet med en større intern kartlegging og strategiprosess. Fremover skal arbeidet dreie seg om å bygge kommunikasjonsgrunnmur og å vise fram de verdiene meglerbedriften skaper, for å løfte fram arbeidet meglerbedriften gjør for et bedre leie- og utleiemarked rundt om i landet.

– Etter en spennende prosess hvor vi har vurdert flere løsninger falt valget på PR-operatørene. Det viktigste for oss var at de viste en forståelse av Utleiemegleren som bedrift, og at de evner å raskt gi oss operativ støtte med forankring i tilpassede strategiske valg, sier administrerende direktør i Utleiemegleren Forvaltning, Vibecke Lyse Augdal i en pressemelding torsdag.

Skal spisse arbeidet

Det er ingen tvil om at kommunikasjon er viktig for Utleiemegleren. Bolig er et av de heteste temaene i Norge i dag, og debatten rundt eie eller leie pågår stort sett kontinuerlig. PR-operatørene forteller at det var en av grunnene til at de var så begeistret for å få jobbe med meglerbedriften.

– Utleiemegleren er en utrolig spennende merkevare å jobbe med fremover. De befinner seg i en bransje som påvirker utrolig mange, og innen et tema alle bryr seg om, nemlig hjem. Vi gleder oss til å være med på å spisse arbeidet Utleiemegleren gjør med kommunikasjon i tiden fremover, forteller kundeansvarlig hos PR-operatørene, Jørgen Wilhelm Bjerke.

Powered by Labrador CMS