Laura Svenheim er ansatt som Community Manager i Lær Kidsa Koding.
Laura Svenheim er ansatt som Community Manager i Lær Kidsa Koding.

Laura Svenheim ansatt som Community Manager i Lær Kidsa Koding

– Jeg gleder meg til å jobbe med og støtte opp disse fantastiske frivillige.

Publisert

Før sommeren kunne Lær Kidsa Koding dele nyheten om at Forskningsrådet støtter med et millionbeløp for å få i gang Kodeklubbene og de frivillige etter pandemien. Et av stegene i denne prosessen har vært å ansette en person som kan kartlegge behov, legge til rette og tilby støtte til aktivitetene i Kodeklubber over hele landet.

Laura Svenheim ansatt som Community Manager i Lær Kidsa Koding.

– Jeg gleder meg til å jobbe med og støtte opp disse fantastiske frivillige! De er mennesker fra hele landet, som velger å gi en del av tiden sin til å hjelpe barn og unge med å bedre forstå teknologien rundt dem. Det er et meget viktig arbeid, sier Svennheim, i en pressemelding tirsdag.

Lang erfaring

Svenheim kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Hun har lang og bred erfaring innenfor frivillighetsarbeid samt en brennende interesse for barn og teknologi. Hennes erfaringer, interesser og lidenskap gjør at hun er meget godt skikket for denne stillingen.

Lær Kidsa Koding er en frivillig bevegelse som siden 2013 har arbeidet for at alle barn og unge i Norge får mulighet til å lære programmering, utforske teknologi, få innblikk i informatikk som fagområde og for at koding skal bli være en selvsagt del av skolen

– På vegne av styret og meg selv, ønsker jeg Laura velkommen til å være med og bidra til det viktige arbeidet for barn og unge i hele landet, i samarbeid med alle de frivillige, kodeklubbene og alle andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Julie Hansson Tangen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS