– Tove har solid, dokumentert erfaring fra formidling og forskningskommunikasjon.

Høyskolen Kristiania satser på forsknings­kommunikasjon

Er glad for muligheten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tove Rømo Grande begynte 9. august 2021 i sin nye stilling som seniorrådgiver i forskningskommunikasjon. Hun skal bidra til å utfordre, motivere og trene forskere i å kommunisere forskning og resultater av faglig kunstnerisk utviklingsarbeid til arbeidslivet og resten av samfunnet.

Har jobbet for den franske ambassaden

– Høyskolen Kristiania har en tydelig, innovativ og ambisiøs satsning på forskningskommunikasjon. Det er noe jeg selv engasjerer meg for, og er opptatt av. Jeg er derfor svært glad for muligheten til å være med på å forme denne satsningen, sier hun i en pressemelding.

Grande har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver ved Oslo Universitetssykehus og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Hun har også vært rådgiver ved den franske ambassaden i Oslo, og hatt engasjementer i Statnett og Den norske EU-delegasjonen i Brussel.

Hun har og en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo (2013), og bachelor i europastudier med fransk fra NTNU (2010). Hun har også et årsstudium i praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) fra UiO (2014).

– Superfornøyd

Kristiania har satt seg som mål å gjøre forskningskommunikasjon og formidling til en integrert del av all faglig aktivitet, både forskning og faglig og kunstnerisk utviklingsarbeid.

– Vi er superfornøyd med å få Tove på laget. Hun har solid, dokumentert erfaring fra formidling og forskningskommunikasjon, sier Audun Farbrot, som leder Avdeling for forskningskommunikasjon og innovasjon ved Høyskolen Kristiania i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS