Karoline Smådal forlater THIS IS og blir ny talentsjef i Nordic Screens.
Karoline Smådal forlater THIS IS og blir ny talentsjef i Nordic Screens.

Karoline Smådal er ny talentsjef i Nordic Screens

– Jeg gleder meg til å hjelpe dyktige og fremadstormende talenter med verdiøkende prosjekter, sier hun.

Publisert

Karoline Smådal (25) er ansatt som talentsjef i simpl i Nordic Screens, opplyses det om i en pressemelding.

Jeg gleder meg til å hjelpe dyktige og fremadstormende talenter med verdiøkende prosjekter, både merkevarebyggende og på kampanjenivå. Vi har spennende planer om kommersielt innhold som kommer til å bli bra for både profil, merkevarer og forbruker, sier Smådal i pressemeldingen.

Det siste året har Smådal hatt ansvaret for å bygge opp talentavdelingen i byrået THIS IS. Tidligere har hun jobbet som PR-konsulent for en rekke merkevarer, i tillegg til at hun også har vært Country Manager i Nouw Media AB, tidligere Nord-Europas største bloggplattform. Hun har bachelor i kommunikasjonsledelse fra BI.

Avdelingen simpl har ansvaret for kommersielt innhold og videoproduksjon rettet mot unge mellom 18 og 35 år, og i den nye jobben vil hun jobbe med blant annet kjente influensere som Snillegucci, Øyunn Krogh og komiker Egil Skurdal og Hallvard Dyrnes.

– Profilene er naturligvis tilgjengelig på en rekke flater, blant annet Instagram, YouTube, Snapchat og TikTok. Men fysiske eventer, podkast og TV kommer også til å bli viktige flater i tiden fremover, sier hun videre.

Nordic Screens har det siste året gjort en omorgansiering og samlet alt av innholdet og produksjon rettet mot kommersiell målgruppe under fanen «simpl». Simpl er også en kanal på YouTube og et underholdningstilbud på Snapchat.

Simpl-sjef Lars Hansen er godt fornøyd med ansettelsen.

Vi brukte god tid på å finne vår nye talentsjef, men når vi møtte Karoline ble vi raskt overbevist om at hun var den rette til å hjelpe talentene våre fremover. Hennes energi og trøkk, kombinert med den talentfulle og sultne stallen vår tror vi er en perfekt match, sier Hansen i samme melding.

Powered by Labrador CMS