Thomas Skjennald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i OBOS
Thomas Skjennald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i OBOS

OBOS får ny kommunikasjonsdirektør

Nåværende kommunikasjonsdirektør trapper ned.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Skjennald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i OBOS, opplyses det om i en pressemelding.

Per dags dato er Skjennald kommunikasjonssjef i Felleskjøpet Agri. Der har han jobbet siden 2013. Tidligere har han blant annet vært daglig leder for Norsk kommunikasjonsforening og kommunikasjonsrådgiver i Ringnes og Orkla.

– Jeg har jobbet i åtte år med matproduksjon og den norske bonden, som er noe av det viktigste et samfunn har for å sikre stabilitet, trygghet og verdiskaping. Nå ser jeg frem til å begynne i en virksomhet som har et tilsvarende viktig samfunnsoppdrag med å bygge boliger for alle. At eierformen er medlemsbasert gjør jobben enda mer interessant. Jeg gleder meg til å starte i OBOS og jobbe videre med oppgaver som betyr svært mye for enkeltindivider, så vel som storsamfunnet, sier Skjennald i pressemeldingen.

Konserndirektør Kathinka Koch Sommerseth i OBOS gleder seg til å få han på plass.

– Både OBOS og Felleskjøpet er kommersielle samvirkebedrifter med mange medlemmer. Selv om de to virksomhetene opererer i ulike bransjer, vil hans erfaringer derfra være svært nyttige også i OBOS. Thomas har i tillegg solid kommunikasjonsfaglig utdanning og bred yrkeserfaring også fra andre virksomheter enn Felleskjøpet Agri. Jeg gleder meg til å få ham på plass og inn i min ledergruppe i Marked, kommunikasjon og samfunnsansvar, sier Koch Sommerseth.

I følge meldingen skal OBOS’ mangeårige kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen sitte i stillingen som kommunikasjonsdirektør til Skjennald er på plass 1. februar. Da vil Pettersen gå inn i en ny stilling som seniorrådgiver.

Powered by Labrador CMS