TRY Råd og Kreab flytter i februar sammen inn i nye og større lokaler i TRY-huset. Fra venstre: Bård Hammervold, partner i TRY Råd, Sindre Beyer, adm. direktør i TRY Råd og Sturle Lyberg, managing partner i Kreab Norge.
TRY Råd og Kreab flytter i februar sammen inn i nye og større lokaler i TRY-huset. Fra venstre: Bård Hammervold, partner i TRY Råd, Sindre Beyer, adm. direktør i TRY Råd og Sturle Lyberg, managing partner i Kreab Norge.

TRY Råd satser internasjonalt- KREAB flytter inn

– Behovet for å styrke oss internasjonalt og da særlig i Norden har økt kraftig den senere tiden.

Publisert

TRY Råd har inngått et samarbeid med det internasjonale kommunikasjonsbyrået Kreab, opplyses det om i en pressemelding.

Med samarbeidet blir TRY Råd en del av et globalt rådgivningsmiljø med kontorer i 25 land. Samtidig flytter Kreab Norway inn hos TRY i Øvre Slottsgate.

– Behovet for å styrke oss internasjonalt og da særlig i Norden har økt kraftig den senere tiden, sier Sindre Beyer, adm. direktør i TRY Råd i meldingen.

– Vi har lett lenge etter en sterk partner som også har kompetanse på finansiell kommunikasjon, og er stolte over å få representere Kreab her i Norge. Vi har samarbeidet med Kreab på prosjektbasis siden høsten 2019, og fant nå ut at tiden var inne for å formalisere samarbeidet, forteller Beyer.

Globalt rådgivningsmiljø

Kreab, som ble etablert i Stockholm i 1970, er et internasjonalt kommunikasjonsbyrå med 500 ansatte fordelt på 25 land. Byrået har spesialkompetanse innen Public Affairs, finansiell kommunikasjon og selskapskommunikasjon. I Norden har Kreab kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Kreab Norway ble etablert i 1999, og er en del av Kreab Worldwide.

– Med TRY Råd på laget, styrker vi oss ytterligere i Norden, sier Charlotte Erkhammar, administrerende direktør i Kreab Group. Vi er allerede godt etablert i Sverige, Finland og Danmark og er glade for at vi nå kan tilby våre globale kunder enda bredere kompetanse i Norden generelt og Norge spesielt.

Samarbeidet betyr at TRY Råd skal representere Kreabs kunder i Norge og bruker Kreabs merkevare overfor Kreabs kunder. Samarbeidet påvirker ikke TRY Råds egne kunder. Beyer sier han er vant til å jobbe med flere hatter.

– På TRY-Huset er vi vant til å jobbe med flere hatter. Det kommer naturlig for oss som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Det kundene våre vil merke, er at vi nå også kan levere internasjonalt, ved å tilby våre egne kunder her i Norge global støtte fra Kreabs ekspertteam i 25 land, forklarer Beyer.

Flytter inn hos TRY

Sturle Lyberg fortsetter som daglig leder i Kreab Norway. Nå skal han flytte inn hos TRY Råd i Øvre Slottsgate.

– Etter å ha jobbet noen år i et lite kontorfellesskap ser jeg frem til igjen å bli en del av et større og bredere kompetansemiljø, sier Sturle Lyberg, Managing Partner i Kreab Norway.

– Dette blir bra for Kreabs kunder i Norge, og ikke minst Kreabs internasjonale kunder som ønsker bistand i det norske markedet. For egen del blir dette en fin avslutning på en snart 30-årig karriere i norsk kommunikasjonsbransje, over 20 av dem i Kreab, sier Lyberg.

Kreab, som ble etablert i Stockholm i 1970, er et internasjonalt kommunikasjonsbyrå med 500 ansatte fordelt på 25 land. Byrået har spesialkompetanse innen Public Affairs, finansiell kommunikasjon og selskapskommunikasjon. I Norden har Kreab kontorer i Sverige, Finland og Danmark. Kreab Norway ble etablert i 1999 og er en del av Kreab Worldwide.

Powered by Labrador CMS