Kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen har jobbet tett med sjømatnæringene og flere kunder innen bransjen i en årrekke.
Kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen har jobbet tett med sjømatnæringene og flere kunder innen bransjen i en årrekke.

Kruse Larsen styrker satsningen på sjømat

Etablerer et større og utvidet sjømatteam, som skal ledes av tidligere statssekretær Veronica Isabel Pedersen.

Publisert

– Vi har jobbet tett med fiskeri og havbruk helt siden oppstarten i 2015. Med årene har vi samlet nye profiler, ny kompetanse og fått nye kunder. Nå organiserer vi oss for å bli enda bedre, sier Jan-Erik Larsen, daglig leder i Kruse Larsen i en pressemelding.

Veronica Isabel Pedersen har vært statssekretær for både Per Sandberg og Harald Tom Nesvik i Nærings- og fiskeridepartementet. 

Hun sitter til daglig i Trondheim, hvor fire av selskapets rådgivere jobber fra. Hun er derfor tett på en stor del av sjømatnæringen, som utgjør en markant del av det trønderske næringslivet.

– Sjømatnæringen vokser, er innovativ og blir stadig viktigere for Norge. Men den møter også nye store utfordringer, både regulatorisk og for omdømmet. Det rigger vi oss nå for å bistå enda bedre og bredere med, sier Pedersen, i pressemeldingen.

Fra Trondheim skal Pedersen nå lede et sjømatteam på seks rådgivere. I det inngår også datterbyrået Pressure, som jobber med digital posisjonering og digital politisk påvirkning.

– Vi har allerede hatt flere samarbeidsprosjekter med Kruse Larsen for sjømatnæringen. Som utflyttet finnmarking, er det ekstra givende å jobbe med de flotte og viktige kundene vi har på dette området, sier Pressures Christian Schjelderup.

Teamet består ellers av profiler som Bjarne Håkon Hanssen (tidligere statsråd i tre departement) og Jan-Erik Larsen (tidligere statssekretær ved Statsministerens kontor). 

I tillegg kobler teamet inn viktig kompetanse fra selskapenes andre satsingsområder, som Jonas Corneliussen, som ellers er spesialisert på bærekraft i Kruse Larsen. 

– Det er virkelig en bukett av høyt kompetente og erfarne strategiske rådgivere, som forstår utfordringene og mulighetene næringslivet møter nå. Kundene våre, både eksisterende og nye, får virkelig tilgang på de beste av de beste, sier Pedersen. 

Powered by Labrador CMS