SENIORRÅDGIVER: Visindi Bergen har ansatt Lena Haveland som ny seniorrådgiver. En rolle hun gleder ser til å ta fått på.

Lena Haveland ansatt hos Visindi Bergen

- Det er med stor glede at vi kan melde om ansettelsen av en ny seniorrådgiver i Visindi Bergen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Visindi i Bergen har ansatt Lena Haveland som seniorrådgiver. Hun skal bistå forskjellige bedrifter og organisasjoner med å rekruttere ledere.

- Jeg brenner for ledelse i alle ulike varianter. Jobben innebærer å finne de riktige og gode lederne til ulike organisasjoner, jeg ser på det som en match making. Å tilsette en leder er den viktigste ansettelsen vi gjør. Ofte treffer man kun de som aktivt søker på jobb, som også kan treffe godt. Min oppgave hos Visindi vil være å nå ut til potensielle lederkandidater som ikke er aktive søkere.

Visindi skriver på egen Facebook-side at Haveland har bred ledererfaring innenfor helsesektoren. I 2011 tok hun master i organisasjon og ledelse, og har igjennom tidligere arbeid bygd opp god kjennskap til offentlig sektor, politisk nettverk og godt omdømme igjennom prosjektledelse.

Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for byggingen av Helse Førde sitt nye psykiatrisykehus – til 350 millioner kroner.

- Det klør i fingrene etter å bidra og hjelpe bedrifter til få bredest mulig kandidatgrunnlag, slik at de finner riktig leder. For bedriftene kan det være krevende å rekruttere og tilsette nye ansatte siden det ikke skjer så ofte. Å bistå i en sånn prosess vil være fint.

Powered by Labrador CMS