Nesheim starter med fem profiler i stallen fra dag en.
Nesheim starter med fem profiler i stallen fra dag en.

Tore Nesheim lanserer eget influenserbyrå

Får med seg både Trines matblogg og Line Victoria Husby.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg til å treffe mediebransjen igjen og jobbe tett på både byrå, kunder og folkene som er med meg på dette. Sammen skal vi skape både begeistring og resultater, sier Tore Nesheim i en pressemelding.

Etter over 17 år i Adlink Media Norge sluttet han i jobben høsten 2021.

Nå går han endelig ut med sine nye planer, når han nå starter opp med management for historieformidlere; Storypeople.

– Jeg kommer også til å jobbe med rådgiving for bedriftsmarkedet, det er noe jeg ser fram til, enten det er podkastrelatert eller kommersialiseringsprosjekter, sier han i pressemeldingen.

Har fem profiler i stallen

Nesheim har allerede fem profiler med seg på satsingen, Nina M. Ruden, Line Victoria Husby, Cecilia Vik, Christian Ottesen og Trine Sandberg.

Nesheim sier selv han er både stolt og spent.

– Disse kjenner jeg godt, jeg vet hva de står for og vet at de leverer gang på gang, både til målgruppen og til samarbeidspartnere, sier han i pressemeldingen.

Nesheim mener at ved å skape relevant og autentisk kvalitetsinnhold og å ikke gå på akkord med seg selv og sine verdier, så ligger det en vanvittig kraft dersom man har et mottakelig publikum.

– Dette er essensielt i de fleste gode historieformidlingscaser og kommersielle samarbeid jeg kjenner til, både i sosiale medier og podkaster. Dette er tross alt folk som fenger folk. Enten det er inspirasjon, underholdning, mestringsfølelse, godfølelse eller økt kunnskap de skaper, mener han.

– Fin sparringpartner

Blant profilene han har med seg er Trine Sandberg, bedre kjent som Trines Matblogg.

– Jeg har jobbet med Tore Nesheim siden 2014, og da jeg hørte at han skulle starte Storypeople var jeg snar om å spørre om å få jobbe med han videre. Han kjenner meg og min virksomhet godt, og vi jobber både godt og effektivt sammen. Han kjenner bransjen fra begge sider, er dyktig, kreativ, løsningsorientert og er også en fin sparringpartner på det som ikke er av kommersiell art, sier hun i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS