Mona Jentoftsen
Mona Jentoftsen

Mona Jentoftsen er ny markeds- og kommunikasjonssjef i Rejlers

Får flere arbeidsoppgaver etter tolv år.

Publisert

Jentoftsen har jobbet i Omega Holtan i 12 år. Hennes nye rolle er et resultat av at Rejlers Norge i april kjøpte Omega Holtan.

– Vi er svært glade for at Jentoftsen har sagt ja til denne stillingen. Rejlers Norge vokser raskt og markeds- og kommunikasjonsarbeidet blir stadig viktigere for oss, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge i en pressemelding.

Han sier at selskapet har betydelige vekstambisjoner i Norge og er derfor fokusert på kommunikasjon overfor potensielle medarbeidere og oppdragsgivere.

Mona Jentoftsen har en bachelorgrad i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og et år med arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitet i Bergen.

Hun var driftssjef og markedssjef i Telia, før hun kom til Omega Holtan. Hun var før det markedssjef for Scanmar i åtte år.

Hun vil fortsette i sine tidligere roller i Omega Holtan, i tillegg til markeds- og kommunikasjonssjef-stillingen.

– Arbeidet med å posisjonere og differensiere Rejlers fra de andre rådgivningsselskapene er en spennende oppgave, sier hun i pressemeldingen.

Rejlers er en av de største rådgivingsaktørene i Norge innen elektro, automasjon, energi og klima. Mona Jentoftsen vil lede arbeide med selskapets kommunikasjon både nasjonalt og lokalt.

Powered by Labrador CMS