Tore Bollingmo er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Norsk Sykepleierforbund.
Tore Bollingmo er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Norsk Sykepleierforbund.

Tore Bollingmo rykker opp - blir kommunikasjonssjef i Norsk Sykepleierforbund

– NSF har mange utfordringer og er en viktig aktør i norsk samfunnsliv, og det er motiverende å få understøtte politisk ledelse i dette arbeidet, sier han.

Publisert

Norsk Sykepleierforbund har ansatt Tore Bollingmo (51) som ny kommunikasjonssjef, opplyses det om i en pressemelding.

Bollingmo har jobbet som spesialrådgiver i NSF de siste seks årene.

Før det har han lang fartstid som journalist og redaktør. Han jobbet 18 år i Orkla Media/Amedia-konsernet i ulike stillinger før han gikk over til kommunikasjon i NSF. Sist som ansvarlig redaktør og daglig leder for Mediehuset dittOslo.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. NSF har mange utfordringer og er en viktig aktør i norsk samfunnsliv, og det er motiverende å få understøtte politisk ledelse i dette arbeidet, sier Bollingmo i meldingen.

Han er utdannet journalist fra NJH og har studert digital kommunikasjonsledelse og strategisk kommunikasjon ved BI sitt masterprogram.

Generalsekretær i Norsk Sykepleierforbund, Olaug Flø Brekke, er meget fornøyd med at han har takket ja til stillingen.

– Det var mange sterke kandidater, men Tore var med sin brede erfaring både fra NSF og ulike medier i Norge den klart beste kandidaten. Jeg ser frem til å jobbe videre sammen med ham og er overbevist om at han vil bidra til videre utvikling av både kommunikasjonsavdelingen og organisasjonens viktige kommunikasjonsarbeid både sentralt og regionalt, sier Brekke.

Fornøyd er også forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen.

– Som nyvalgt leder av NSF var møtet med mediene et annerledes terreng. Tore har vært en betydningsfull veiviser for meg i dette landskapet. Han er god både som sparringspartner og til å utfordre, og dermed også dyktig til å gjøre andre gode. Akkurat en slik leder var det vi ønsket oss. Jeg gleder meg til å ta Sykepleierforbundet videre med faget i front, i tett samarbeid med Tore, sier Larsen.

Bollingmo tiltrer jobben 1. mars når nåværende kommunikasjonssjef Arvid Libak som går av med pensjon.

Powered by Labrador CMS