Stian Blipp blir den første nordmannen til å inngå samarbeid med Amazons Prime Video.

Prime Video henter inn Stian Blipp som ny brand partner

Stian Blipp er den første nordmannen til å inngå et samarbeid med Amazons strømmetjeneste Prime Video.

Publisert

Stian Blipp blir strømmetjenestens første brand partner i Norge. Som en del av samarbeidet skal Blipp jobbe med Prime Video på fremtidige kampanjer, live eventer og delta i fremtidige lokalproduksjoner. Signeringen av Blipp signaliserer Prime Videos økte tilstedeværelse i Norge som ledd i deres økte investeringer i Norden, meddeler Prime Video.

– Det er en stor mulighet å jobbe med en global strømmetjeneste som Prime Video, og jeg er ekstremt stolt over rollen jeg har fått som ambassadør, sier Blipp i en pressemelding.

Blipp har blant annet vært programleder for Norske Talenter, Idol og Senkveld. Han har i tillegg hatt sitt eget tv-program: Stian Blipp Show. Etter å ha lagt rollen som programleder i TV2 på hylla, satt han opp sitt eget stand-up show i Oslo ved navn Cirque du Blipp. Han driver også podcasten Nerdelandslaget og er medeier i gaminglaget 00Nation.

– Jeg kommer til å arbeide med å skape innhold med Prime Video og i tillegg jobbe med tett på merkevaren på andre prosjekter, legger han til.

I 2021 annonserte den globale strømmetjenesten at de øker investeringer i Prime Video og innhold for Norden. I mai kunngjorde Prime Video at de lanserer TV-serien Toppen som den første nordiske Amazon Original-serien. Serien er allerede i produksjonsfasen.

Powered by Labrador CMS