Klar for en ny frokostvariant? Det mener i alle fall Weetabix du bør være Det har tatt av på Twitter.
Klar for en ny frokostvariant? Det mener i alle fall Weetabix du bør være Det har tatt av på Twitter.

Weetabix skaper Twitter-storm med motbydelig frokostforslag

Frister det med litt Weetabix og tomatbønner? Ikke? Det synst ikke resten av internett heller...

Publisert Sist oppdatert

En gang eller to i året skjer det. Et selskap legger ut noe morsomt på Twitter og en rekke av verdens største selskaper hiver seg på. Et eksempel er fra desember 2019 da Netflix sin offisielle konto la ut en tweet som sa «Noe du kan si mens du har sex, men og når du styrer en firmakonto på Twitter».

Da haglet det inn med morsomme svar fra andre, store, firmakontoer i noe som virket som et godt koordinert opplegg.

Spørsmålet er om Weetabix sin tweet fra tirsdag var en del av noe som var like koordinert, men svarene som haglet inn var ekstremt morsomme. Det hele begynte med at britiske Weetabix la ut en tweet der de lurte på hvorfor brødet skulle ha all moroa, når en like godt kunne servere weetabix med tomatbønner, for å få en twist på frokosten.

Da eksploderte Twitter. Tweeten har til nå fått over 24 000 svar og 80 000 likes.

Det gikk til og med så langt at Israels offisielle konto satte foten ned for forslaget og svarte at endelig var det noe alle land i Midtøsten kunne eneste om, Nei, bare nei.

For de av oss som har brukt timesvis med å spille Football manager gjennom årene var svaret fra spillets offisielle konto gjennkjenbart. De skrev at dette var verre enn å avslutte spillet uten å lagre det, for så å starte det opp igjen etter et tap.

Den britiske billigmatkjeden Nandos spurte om Weetabix hadde det bra og sa at deres innboks var åpen om de hadde noe de ville snakke om. KFCs britiske og irske konto var og på ballen og svarte på Nandos tråd med å spørre om de ikke skulle legge alle sine uenigheter til sides og sjekke om dette går under Genevekonvensjonen. Genevekonvensjonen er en avtale mellom alle verdens stater om å redusere lidelser og beskytte menneskene.

Tinder skrev på sin konto at dette ikke var en match og den britiske etterretningstjenesten lekte med det engelske språket og mente de ikke fant noe intelligent her og BMW mener dette må være på nivå med folk som ikke bruker blinklysene sine.

Svaret fra Specsavers er heller ikke til å misforstå.

Flere politikontoer har vært på saken, og som i fotballen, kom det beste fra Manchester.

Guiness rekordbok mente på sin side at dette måtte være en rekord for tidenes mest tilfeldige frokostkombinasjon.

Universitetet i Gloucestershire svarte med to enkle bilder i sitt svar.

Men det er og noen som støtter Weetabix, blant de er Flat earth society som mente dette frokostforslaget hørtes ut som en kjempeide.

Hva mener du? Er dette en frokost du kunne kost deg med hjemme før du skal på hjemmekontoret og prestere?

Powered by Labrador CMS